palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Párkák jelmeztervezői pályázat gyerekeknek!

Bárka színház pályázatKedves Gyerekek, leendő Nézőink! Az alábbiakban JELMEZTERVEZŐI pályázatot írunk ki. Várjuk a Bárka Színház címére rajzaitokat, segítsetek nekünk elképzelni, hogyan nézhetnek ki a PÁRKÁK című most készülő meseopera szereplői!


A beküldött rajzokat az előadás készítői (Dinyés Dániel zeneszerző, Szabó Borbála író, Göttinger Pál rendező és Kovalcsik Anikó jelmeztervező) bírálják el. A legizgalmasabb, legszebb ruharajzokat beküldők meghívást kapnak, hogy megnézzék az előadás előkészítő munkálatait – vendégül látjuk őket a főpróbahéten.

A színház, és benne az operacsinálás a legizgalmasabb elfoglaltságok egyike. Várunk szeretettel, ha van kedved belekóstolni!

Küldhetsz tervet néhány választott (minimum öt) – de akár az összes szereplőre is. Külön jó, ha lerajzolod őket egyedül is, és aztán valamelyik jelenetben is. A szereplők leírását és a történet rövid összefoglalóját itt mellékeljük.

A rajzokat postai úton várjuk a Bárka Színház címére 2010. december 1-ig.

BÁRKA SZÍNHÁZ
1476 Budapest, Pf. 254. 1082
A borítékra írd rá: PÁRKÁK. Kérjük, ne felejtsd el megadni postai címedet/telefonszámodat/emailcímedet, hogy válaszolhassunk.

Bővebben: http://www.barka.hu/2010/11/parkak-jelmeztervezoi-palyazat.html#more

Forrás: http://www.barka.hu/