palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

PARK!netpercesek kisfilmpályázat

A digitális technikák és eszközök térnyerésével szinte bárki készíthet filmet. A Millenáris Kht. és a Daazo.com a PARK! – netpercesek kisfilmpályázattal igyekszik teret adni olyan tehetségek számára, akikre eddig a filmes és digitális világ nem figyelt még fel. A pályázat célja, hogy aktivizáljon mindenkit, aki digitális készülékével mozgóképet készít, lelkesedik a filmekért, és kedvet érez egy egyperces film elkészítéséhez.


Ki pályázhat?
Mindenki: akár amatőr vagy, akár profi, ha még csak ismerkedsz a kamerával vagy ha azzal születtél. Egyszemélyes stábok, baráti társaságok, kreatív kezdők, iskolai műhelyek számára egyaránt szól a pályázat.

A pályázat menete
Regisztrálj a www.netpercesek.hu szájtra. A kiírás tartalmi és technikai feltételeinek megfelelő videót pedig a pályázati honlap útmutatásai szerint töltsd fel a Daazo.com-ra. Egy pályázó maximum három alkotással nevezhet.

Miről szóljon a film?
Ahogy a pályázat neve is sugallja A parkról, Egy parkról, a Te parkodról készülő filmeket várunk. Akár valós, akár a képzeletedben él, mutasd meg nekünk, milyen és mi történik ott. Egy parkban bármi megeshet, meséld el a te történetedet.

Technikai feltételek
Bármilyen digitális eszközzel, fényképezőgéppel, mobiltelefonnal, nyaraláskor használt családi felvevővel, de akár szuper HD kamerával is készítheted a filmet.
Formátum: kötetlen
Műfaj: kötetlen
Gyártás éve: 2009-ben készül kisfilmeket, animációkat várunk.
Preferált képarány: 16:9
Hossz: maximum 1 perc

A pályázat leadási határideje: 2009.10.21.

Az elkészült egypercesedet legkésőbb 2009.10.21-ig kell feltöltened az adatlapodon keresztül a daazo.com/netpercesek oldalra.

Ki dönt?
A zsűri.
Madarász Isti, filmrendező
Ujj Mészáros Károly, filmrendező
Madaras Péter, Cinefest programigazgató
Fehér Károly, Popfilm producer
Libor Anita, filmes szakújságíró

Eredményhirdetés és Netpercesek-díjkiosztó 2009.10.29.
A legjobb alkotásokat a Toldi mozi nagytermében vetítjük le a Netpercesek buli keretében, amihez a zenét a Realistic Crew szolgáltatja, a látványról VJ Lee Unflyable gondoskodik.

Mit nyerhetek?

  • Fődíj: 1000 euró
  • 2. hely: iPhone 3gs
  • 3. hely: netbook
  • Közönségdíj: Ipod
  • Zsűri különdíj: produceri támogatás, filmterv pályáztatás

Ha nem találod a választ a kérdésedre (FAQ/Tippek menüpont) akkor a pályázattal kapcsolatos kérdésekkel ide fordulhatsz:
Cseh Dóra, 36 1 327 0006
palyazat@netpercesek.hu
Deák Dániel, 06 20 560 4057
danieldeak@daazo.com

Forrás: http://www.netpercesek.hu