palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pesti Hetek Logópályázat

pesti-hetek pályázatBudapest belvárosának evangélikus gyülekezetei  (Angyalföld, Deák tér, Fasor, Ferencváros, Józsefváros, Kőbánya, Zugló) – a „Pesti Hetek”– pályázatot írnak ki embléma készítésére. LEJÁRT PÁLYÁZAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A logó  szempontjai között jelenjen meg a nagyvárosi lét és a Krisztus-követés együttes fontossága, az evangélikus karakter, a hét gyülekezet egysége. A logó tartalmazza a „Pesti Hetek” feliratot, ugyanakkor fontos, hogy bélyegzőként, levélpapír fejlécében, transzparensen is használható legyen.

Egy pályázó  több pályaművel is pályázhat.

A pályaműveket egy példányban kell benyújtani papíron, színes nyomtatott formában, valamint elektronikusan, elsősorban ai, eps, pdf, másodsorban jpg, tiff vagy psd képformátumban.

Minden pályázó könyvjutalomban részesül
.

Az egyetlen nyertes pályamű díjazása: 25 000 forint. A győztes műre vonatkozóan a Pesti Hetek a továbbiakban tulajdonosi jogokat élvez.

Beküldési határidő: 2010. május 14. (postabélyegző)

A papíron és CD-n rögzített képet jeligés borítékban küldjék el! Kérjük, hogy egy belső, lezárt borítékban a pályázók helyezzék el személyes adataikat.

Beküldési cím: Koczor Tamás 1085 Budapest, Üllői út 24.