palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Play It Proud – Pörgesd a dalod a Pride-on!

bpPridelogoÍrj dalt a 2016-os Budapest Pride LMBTQ Fesztiválra! Légy lelkes amatőr vagy tapasztalt öregróka, dolgozz csapatban vagy szólóban, játssz vad, hörgős metált, nosztalgikus sanzont, az arcunkra mosolyt csaló reggae-t, fülbemászó popot, eszeveszett ritmusú punkot, improvizatív jazzt, szívbemarkoló népzenét, laza country-t, szabadszájú rapet, összebújós soult, vagy súlyos bluest, a Budapest Pride csapata hallani akar téged! Mutasd meg a zenén keresztül, hogy milyen sokszínűek vagyunk!

Díjazás:

  • felkerülhettek a legjobb dalokból készült virtuális lemezre.
  • az a dal, amely a legjobban belopja magát a szívünkbe, a 2016-os Budapest Pride Fesztivál hivatalos dala lehet.

Jelentkezés módja:
A dalokat töltsétek fel Soundcloud csatornátokra, és a linket küldjétek be az alábbi űrlapon.
Egy csatornáról több dallal is nevezhettek, de ezeket egymástól függetlenül fogjuk értékelni. A pályázatra csak erre az eseményre írt (azaz korábban meg nem jelentetett) dalokat várunk!

Kiválasztás módja:
A szakmai zsűri és a Budapest Pride csapata teszik közzé, hogy melyek azok a dalok, amelyek felkerülnek a válogatáslemezre, illetve, hogy melyik dal lesz a 2016-os Budapest Pride Fesztivál hivatalos dala.

Letölthető dokumentum

pályázati kiírás

Beküldési határidő: 2016.05.15.

Kapcsolat: kultura@budapestpride.hu

Írj dalt, és tegyél aktívan azért, hogy egy olyan országban élhessünk, ahol teljes a leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, és queer emberek társadalmi elfogadottsága. Lépjünk fel együtt a homofóbia, a transzfóbia, a rasszizmus, és a szexizmus ellen! Csatlakozz, és légy szerves része a 2016-os Budapest Pride LMBTQ Fesztiválnak!
.