palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pozitív Kisugárzás fotópályázat

daganatos-gyermekekert pályázatA Daganatos Gyermekekért és Családjukért Alapítvány fotópályázatot hirdet „Pozitív Kisugárzás” címmel.

A képek beérkezésének határideje: 2010. Június 30. 24:00 óra

Elbírálás: 2010. július 15. 24:00 óra

Részvételi feltételek: A pályázaton részt vehet minden természetes személy, legfeljebb öt darab (országos pályázaton még nem díjazott) – fekete-fehér, színes, vagy monokróm- egyedi, vagy sorozatnak tekintett – digitális képpel. A sorozat minden tagja külön képnek számít.
A képeket számítógéppel, elektronikus úton az info@dgycs.hu email címre kérjük küldeni.

Letölthető dokumentum

pályázati adatlap

A Honlapról www.dgycs.hu is letölthető a pályázathoz szükséges adatlap,melyet pontosan kitöltve kérünk a képekkel együtt elküldeni.

A képek témája a „Pozitív Kisugárzás”legyen.

A  témája a jó ízlés határain belül legyen, melyért a szerző felelősséget vállal.
Papírképeket nem tudunk elfogadni! Kizárólag e-mailben kérjük elküldeni a fotókat! Így a pályázót semmilyen postaköltség, nyersanyag-költség és kidolgozási költség nem terheli.

A beküldött képek az Alapítvány tulajdonában maradnak.

A nevezési határidő lejárta után, illetve a zsűrizést követően a www.dgycs.hu webhelyen  a szükséges információk megtalálhatók. A pályázóknak nevezési díjat kell fizetniük, mely pályázónként 1500,- forint, függetlenül a képek darabszámától.
A nevezési díjat banki átutalással, vagy postai készpénz átutalási megbízással (rózsaszín csekk) kell eljuttatni a K&H Bank 10404845-50515754-75861016 számlaszámra. Banki átutalásnál feltétlenül fel kell tüntetni a pályázó nevét és postacímét ,valamint a „Pozitív Kisugárzás” címet. Ha intézmény fizeti a nevezési díjat, az intézmény nevét, címét kérjük feltüntetni, és a pályázó nevét is. A beérkezett nevezési díjakkal a daganatos gyermekeket támogatják!

Az összegből közhasznú céljainkat kívánjuk megvalósítani. Szeretnénk segíteni a kis betegeknek, hogy könnyebben feldolgozzák,elfogadják betegségüket. Ehhez most a nevezési díjjal Ön is hozzájárulhat!

A díjazott és esetlegesen kiállított képekről  tájékoztató füzet készül, melyet díjtalanul biztosítunk. A pályázatra beküldött képek sajtóközlés és kiállítás, tájékoztatás propagandája céljából szabadon és szerzői jogdíj nélkül felhasználhatók.

Szponzorok által felajánlott támogatásokból és a szervezők által összeállított tárgyjutalmakból állnak össze a díjazások.

További információ kérhető a 0620/319-4629 (Beliczai Henriett) telefonszámon, illetve az
info@dgycs.hu email címen. Minden egyéb felmerülő kérdésben a bíráló bizottság határoz, melynek döntése végleges, ellene fellebbezésnek helye nincs. A résztvevők a képek elektronikus úton történő beküldésével alávetik magukat a felhasználási feltételeknek.