palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

PROFESSZIONÁLIS PÁLYÁZATÍRÁS

Prezentációk, beadandó anyagok és határidők – pályázatíró cégünk vezetése során erre a három dologra kell a legjobban odafigyelnem. A sikeres prezentációk ugyanis új ügyfeleket hoznak, a jól összeállított, nyertes pályázatok növelik visszatérő ügyfeleink számát, a határidők betartása pedig elengedhetetlenül fontos mindezekhez.

Irodánkban az Office irodai szoftvercsomag egyik régebbi verzióját használtuk, amíg egy informatikával foglalkozó partnerünk – éppen egy összetett pályázat kapcsán – fel nem hívta a figyelmemet az Office 2010-re. Azt állította, hogy nem csak a közös munka és a határidők nyomon követése lenne egyszerűbb az új Office alkalmazásaival, de akár nyomdakész referenciaanyagokat és speciális prezentációkat is készíthetünk velük. Mivel már egyébként is felmerült az szoftverek cseréjének a gondolata, és az Office 2010 webes felületén található segédanyagok is meggyőzőek voltak, rendszergazdánk segítségével átálltunk az új Office csomagra. Azóta pedig már többször megköszöntük a gyakorlatias tanácsot. Hogy mi változott valójában? Például a megítélésünk.

Tudjon meg többet, hogyan teheti pályázatíró cégét még sikeresebbé az Office 2010 segítségével!


SZÉP REFERENCIA ANYAGOK KÖLTSÉGHATÉKONYAN

A Publisher 2010-zel készített és nyomdakésszé tett referenciaanyagaink ugyanis nem csak költséghatékonyak, de szépek is lettek, a PowerPoint 2010-es változatának köszönhetően, pedig prezentációink több ügyfelünknél is eseménynek számítanak.
Az új prezentációkészítővel ugyanis akár YouTube videókat is be lehet ágyazni a diákba, és formázni, szerkeszteni a diákon belül belül. Ez különösen alkalmas a pályázat előnyeinek kidomborítására és a megvalósítás fázisainak bemutatására.

 Olvasson továbbhogy a pályázatíráshoz nélkülözhetetlen referencia anyagok még  esztétikusabbak és költséghatékonyabbak legyenek!

MINDEN INFORMÁCIÓ EGYHELYEN – NINCS ELVESZETT ADAT

A személyes megbeszélések során a szintén a csomagban található OneNote alkalmazást használjuk jegyzetelésre. A OneNote segítségével egy helyen tárolhatjuk és meg is oszthatjuk egymással az egy-egy projekthez kapcsolódó feljegyzéseinket, jegyzeteinket, de grafikus anyagokat és videókat is adhatunk a gyűjteményhez. Így a pályázat tényleges összerakásakor az összes szükséges anyagot, feljegyzést egy helyen találjuk.
Korábban sok hiba származott abból is, hogy e-mailekben küldtük át egymásnak az elkészült dokumentumokat. Előfordult, hogy már senki sem tudta, hogy egy adott összefoglalónak melyik a legfrissebb változata, és hogy kinél is parkolnak az ügyfelek különleges kérései.
A megosztási lehetőségnek köszönhetően ma már minden projekt dokumentumait egy központi helyen tároljuk és mellékletek helyett csak az adott anyaghoz vezető linket küldjük el egymásnak.  Ráadásul, minden előző változatot tárol a rendszer, így – ha szükséges – a korábbi állapotokat is könnyedén visszakereshetjük. A projektfeladatokhoz kapcsolódó határidőket és felelősöket pedig az Outlook 2010-ben tartjuk nyilván, amelyet minden érintett lát.
Prezentációk, anyagok és határidők – az Office 2010 az összes számunkra fontos témában minőségi változást hozott cégünk működésébe. Ez pedig visszatérő ügyfeleink számából és projektjeink sikerrátájából is jól látható.

Ismerje meg, hogy pályázatíró cégében mennyi előnnyel jár az Office 2010  mennyiségi licenc bevezetése!

Regisztráljon most a kedvezményes ajánlatért!