palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Racing Eyes kirakatverseny

Az országos kirakatverseny fő célja, hogy az idei 2018 Pécsi Országos Színházi találkozó versenydarabjaihoz és fesztivál programjaihoz kapcsolódó extravagáns és dekoratív kirakatok és kirakati installációk készüljenek. Reméljük, a látványos versenykirakatok hozzájárulnak a fesztiválhangulathoz!

A verseny kirakatrendezői idén is automatikusan részt vesznek „Év kirakatrendezője” címért való versenyben, melyet a Dekorszövetség hirdet meg.

A verseny helyszíne: Pécs, (Pécs belvárosától a Zsolnay-negyedig terjedően).

A verseny témája: a kirakat témájához szabadon választható bármelyik darab a POSzT bemutatói vagy a fesztivál programjai közül. A versenydarabok elérhetősége: http://poszt.hu/aktualis/2018-03-19-18–poszt—versenyprogram

A versenyre jelentkezők köre: profi vagy amatőr kirakatrendezők, dekoratőrök, díszlettervezők, diákok, alkotóművészek, lakberendezők, stylistok, diákok, üzletek, üzlettulajdonosok és alkalmazottaik

Nevezési díj: 10.000.- Ft / versenykirakat – melyet a megjelenési felületek szakmai előkészítésére és a versennyel kapcsolatos költségekre fordítunk. A díj befizetése a regisztrálást követően átutalással történik.

Letölthető dokumentumok

kirakatverseny2018

Jelentkezés / regisztrálás: 2018. június 04. éjfélig meghosszabbítva! Cím: dekorkiallitas@gmail.com Az e-mail tárgya: „Nevezés a POSZT a kirakatban versenyre”. A nevezésben az alábbiakat kérjük megadni: név, csapat esetén nevek, lakcím, telefonszám, aktív e-mail cím, foglalkozás és/vagy kapcsolat a témával.

  • Versenykirakatok készítése: 2018. június 6. 10:00–18:00
  • Zsűrizés: a zsűri esti és nappali fényben is értékeli a kirakatokat.
  • A versenykirakatok értékelése és díjátadás: 2018. június 15.
  • Bontás: 2018. június 15.-tól. Kérjük, a versenykirakatok a POSZT ideje alatt álljanak.

Infó vonal: Gesztes Ágnes  +36 20 313 8585  dekorkiallitas@gmail.com

A rendezvény szervezője: A Dekorszövetség  www.dekorszovetseg.hu