Racing Eyes kirakatverseny

Az országos kirakatverseny fő célja, hogy az idei 2018 Pécsi Országos Színházi találkozó versenydarabjaihoz és fesztivál programjaihoz kapcsolódó extravagáns és dekoratív kirakatok és kirakati installációk készüljenek. Reméljük, a látványos versenykirakatok hozzájárulnak a fesztiválhangulathoz!

A verseny kirakatrendezői idén is automatikusan részt vesznek „Év kirakatrendezője” címért való versenyben, melyet a Dekorszövetség hirdet meg.

A verseny helyszíne: Pécs, (Pécs belvárosától a Zsolnay-negyedig terjedően).

A verseny témája: a kirakat témájához szabadon választható bármelyik darab a POSzT bemutatói vagy a fesztivál programjai közül. A versenydarabok elérhetősége: http://poszt.hu/aktualis/2018-03-19-18–poszt—versenyprogram

A versenyre jelentkezők köre: profi vagy amatőr kirakatrendezők, dekoratőrök, díszlettervezők, diákok, alkotóművészek, lakberendezők, stylistok, diákok, üzletek, üzlettulajdonosok és alkalmazottaik

Nevezési díj: 10.000.- Ft / versenykirakat – melyet a megjelenési felületek szakmai előkészítésére és a versennyel kapcsolatos költségekre fordítunk. A díj befizetése a regisztrálást követően átutalással történik.

Letölthető dokumentumok

kirakatverseny2018

Jelentkezés / regisztrálás: 2018. június 04. éjfélig meghosszabbítva! Cím: dekorkiallitas@gmail.com Az e-mail tárgya: „Nevezés a POSZT a kirakatban versenyre”. A nevezésben az alábbiakat kérjük megadni: név, csapat esetén nevek, lakcím, telefonszám, aktív e-mail cím, foglalkozás és/vagy kapcsolat a témával.

  • Versenykirakatok készítése: 2018. június 6. 10:00–18:00
  • Zsűrizés: a zsűri esti és nappali fényben is értékeli a kirakatokat.
  • A versenykirakatok értékelése és díjátadás: 2018. június 15.
  • Bontás: 2018. június 15.-tól. Kérjük, a versenykirakatok a POSZT ideje alatt álljanak.

Infó vonal: Gesztes Ágnes  +36 20 313 8585  dekorkiallitas@gmail.com

A rendezvény szervezője: A Dekorszövetség  www.dekorszovetseg.hu

További pályázatok