palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Rajzold le a szobádat! rajzpályázat

rs_pályázat„Rajzold le  a szobádat!” címmel – első alkalommal, de hagyományteremtő célzattal kerül megrendezésre az Országos gyermekrajz pályázat, melyre a 4-10 éves korú gyermekek jelentkezhetnek. Az alkotásokat saját szobájukról kell készíteni.

A beérkezett gyermekrajzokról kiállítást rendezünk, melynek helyszínt az RS M7 Bútoráruház ad Budaörsön. Emellett interneten a www.rs.hu/gyermekrajz oldalon tekinthetőek meg az alkotások.rajzpalyazat-plakat

Pólya Miklósné, az RS Bútoráruház marketing igazgatója elmondta:

  • Nagy örömünkre szolgál, hogy sikerült nagyszabású tervünket végre elindítani, lehetőséget adni ezáltal a magyar gyerekek számára arra, hogy megmutathassák az egész országnak rajzukat, rajztehetségüket. Több kategóriában lesz díjazás, hogy minél több gyermeknek szerezhessünk díjainkkal örömet.
  • A döntő helyszínén, 2011. június 4-én egy egész napos program keretében, zsűritagok értékelésével dől el véglegesen, hogy ki lesz a nyertes illetve kik lesznek a nyertesek. (a zsűritag felkérések folyamatban: Bartos Erika, Liptai Klaudia, Rubint Réka, Halász Judit, Keleti Andrea, Sarka Kata felé)
  • A nyertes képeket árverezésre bocsátjuk és az ebből befolyó összeget a Bethesda Kórház Alapítvány részére fogjuk felajánlani.

Mert a gyerekeket szeretjük a legjobban!

Pályázat beadási határideje: 2011. június 1.

Nyeremények:

  • 200 000 Ft-os RS bútorvásárlási utalvány
  • 100 000 Ft-os RS bútorvásárlási utalvány
  • 50 000 Ft-os RS bútorvásárlási utalvány


Turóczy Timea
Sajtóreferens
RS Kereskedelmi Központ Zrt.
XIII. Bp., Fáy u. 81-83.
06-20-5999-148

http://www.rs.hu/