palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Rajzpályázat budapesti és pest megyei óvodásoknak

szafaripA Pingálók Kreatív Mûhely Kft. rajzpályázatot ír ki 4-6 éves Budapesti és Pest megyei óvodások számára. Pályázhatnak Pest megyei magán- és önkormányzati óvodák középsõ- és nagycsoportosai. A következő témakörökben várjuk a rajzokat:
Kedvenc Karácsonyi emlékem
Az ősz a legszínesebb évszak
Kedvenc játékom az oviban
A kedvenc ovis történetem.

A pályázók életkoruk szerint két kategóriában indulnak (középsősök- és nagycsoportosok), a beküldött rajzokat festőművészekből és rajztanárokból álló szakmai zsűri bírálja el.

A nyertes pályázók 1-1 Trendiko állatfigurás ruhafogast nyerhetnek (értéke: 30.000 Forint).

A zsűri által kiválasztott nyerteseken kívül a Pingálók Kreatív Műhely Kft. honlapján (www.pingalok.hu) a látogatók is megszavazhatják a nekik legjobban tetsző alkotást. A közönségszavazás nyertese is egy kézzel festett, egyedi fa fogassal lesz gazdagabb.

A legaktívabb budapesti vagy pest megyei óvoda – tehát a zsűri által legjobbnak ítélt rajzok készítőinek óvodája pedig külön jutalomban részesül: 2 db állatfigurás szettes (8 db kézzel festett, egyedi fa széket és 2 db hozzá ill. fa asztalkát – értéke: 240.000 Ft) kap, valamint munkatársaink kifestik az óvoda egyik helyiségét igény szerinti illusztrációval és méretben.

A rajzokat 2009. november 20.-tól 2010. január 31.-ig küldhetik be témamegjelöléssel az alábbi címre:

Pingálók Kreatív Mûhely Kft.
4400 Nyíregyháza, Körte u. 45.
A boritékra írják rá: “Pályázat óvodásoknak”

Forrás: http://www.pingalok.hu/