palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Rajzpályázat gyerekeknek

kolyokvar pályázatSzépséges gyerekrajzokat várunk a Mesék a gyerekszobából c. mesesorozatunkhoz, amelyben Marci és Dorka kalandjait izgulhatjátok végig.

Az első részt itt olvashatjátok el, a címe: A vár.
Katt ide hozzá! >>>

A folytatást pedig a megadott e-mail címre küldjük.

Milyen legyen a rajz? A rajz bármilyen technikával, tetszés szerinti rajzeszközzel készíthető, A/4-es méretű legyen, a hátuljára írjátok rá a készítő nevét, életkorát, édesanyja vagy édesapja nevét, címét, e-mail címét és telefonszámát. Egy gyermek csak egy rajzzal pályázhat.

Ki fogja elbírálni? Flóra Virág grafikusművész és tanár fogja zsűrizni a beérkezett rajzokat, amelyeket bemutatunk az oldalunkon.

Mit lehet nyerni?
A legszebb 3 pályamű elkészítője egy-egy saját maga által elképzelt figurás, ovisjeles párnát kap ajándékba, illetve Kölyökvár falvédő vásárlási utalványt.

  • 1. helyezett: egy gyerekpárna + egy 50%-os falvédő vásárlási utalvány
  • 2. helyezett: egy gyerekpárna + egy 30%-os falvédő vásárlási utalvány
  • 3. helyezett: egy gyerekpárna + egy 15%-os falvédő vásárlási utalvány

Egyéb tudnivalók:

Beküldési határidő: 2010. május 31.

Ide várjuk a rajzaitokat: Kölyökvár.hu, Murony 5672, Arany J. u. 12/2.

A nyerteseket június 10-ig értesíteni fogjuk, illetve a hírlevelünkben és a Facebook oldalunkon is kihirdetjük az eredményeket. A rajzokat nem küldjük vissza, elektronikus másolatukat a későbbiekben megjelentethetjük kiadványainkban, honlapunkon.

A pályázattal kapcsolatos bármilyen kérdéssel fordulj hozzánk bizalommal: Kiss Angéla, 20/824-3326 info@kolyokvar.hu ; Web: http://www.kolyokvar.hu/