palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Legyél te a Hegyalja fesztivál dizájnere!

hegyalja pályázatLegyél te a Hegy’ fesztiváldizájner, tervezz Fundango pólóra! Tokaj, 2010. április 15. – Minden sablonos darab felejtős. Legyél te az official Hegyalja Fashion megmondó. Próbáld ki, milyen érzés, amikor a saját pólód szembejön veled, és ennek örülsz. Idén te lehetsz a fesztiváldivat-guru: ha már ott van a fejedben vagy a gépeden minden idők legfrankóbb Hegy’-pólóterve, lődd át, mi meg legyártjuk.

Tavaly nem más, mint Gróf Balázs rajzolt a Hegyalja pólókra. Idén az ő nyomdokaiba léphetsz: rajzolj egy vagányat, és szállj be a Hegy’dizájner versenybe. Kezdő dizájner-karrieredet a Hegyalján, a Fundango biztosítja az alapanyagot.
Divatdiktátorrá válni ilyen egyszerű:

  1. Töltsd le a pólóalapot a Hegy’ weboldalról.
  2. Izzítsd az egeredet, a rajztábládat, szkenneredet, Hegy’ezd a ceruzádat!
  3. Figyelj arra, hogy a terv fekete és fehér alapon is jól mutasson, és ne tervezz kifutóra!
  4. Színátmenet jöhet, vektoros grafika nem feltétel.
  5. Küldd a munkád a hegyalja@up.hu e-mail címre április 23-ig.
  6. Mozgósítsd minden ismerősöd, hogy a pólótervek közül szavazzon a tiédre a Hegyalja weboldalán. (A szavazás április 26-tól május 29-ig tart.)

A három legtöbb szavazatot kapott terv lesz a nyerő. A tervezők 2 fős VIP bérletükkel a Hegyalja VIP-teraszról nézhetik végig, hogyan lesz a rajzukból Hegy’feszt-divat, menő Fundango pólóra nyomva. Egy pólótervező extrán örülhet: a Fundango különdíjasa 100.000 Ft értékben válogathat a legjobb cuccok közt a Westendben található Fundango márkaboltban.

A nyertes Hegy’dizájnerek munkáit a Hegyalja weboldalon az online és a fesztivál ideje alatt a helyszíni a Hegy’butikban találod.

Forrás: http://www.hegyaljafestival.hu