palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Régmúlt idők emlékei a VII. kerületi kávéházakban, cukrászdákban, kiskocsmákban fotópályázat

Az „EPSZK” Erzsébetvárosi Pedagógiai – Szakmai Szolgáltató Intézmény fotópályázatot hirdet a Művelődési, Kulturális és Szociális Bizottság, valamint a LERNIGO Kft. támogatásával az alábbi témakörben: „Régmúlt idők emlékei a VII. kerületi kávéházakban, cukrászdákban, kiskocsmákban”.

 

A pályázati kiírás feltételei:

A pályázat nyílt, így azon bárki részt vehet.

A megadott témára alkotóként maximum 5 pályamunka adható be. Valamennyi képet előhívott/nyomtatott formában és CD-n is be kell nyújtani!

A fotók fekete-fehér és/vagy színes kidolgozású papírképek lehetnek. A fotók mérete minimum A4-es, maximum A3-as méretig terjedhet.

A beadott pályamunkákat jeligével kell ellátni – a jeligét (amely valamennyi fotó esetében ugyanaz) és a fotó készítésének pontos helyszínét (utca, házszám, kismesterek esetében a név stb.) kérjük megnevezni (fotó-kímélő íróeszközzel) a beadott fotók hátulján. Továbbá lezárt – a fotón is feltüntetett – jeligés, kis borítékban mellékelje a pályázó nevét, lakcímét, telefonszámát, e-mail címét. Csak valamennyi feltétel teljesítésével fogadjuk el a beadott pályázatokat!

A pályamunkák beadási határideje 2011.november 18. 12.00 óra

Helyszín: „EPSZK” Erzsébetvárosi Pedagógiai – Szakmai Szolgáltató Intézmény, 1073 Budapest, Kertész u. 20.

A beérkezett anyagból a Magyar Fotóművészek Szövetsége által delegált zsűri választja ki a díjazott, illetve a kiállításon bemutatandó alkotásokat. A pályamunkákat nem adjuk vissza, későbbi megjelentetésének jogát fenntartjuk.

A pályázati kiírást az Erzsébetváros c. újságban, továbbá az „EPSZK” Erzsébetvárosi Pedagógiai – Szakmai Szolgáltató Intézmény honlapján: www.epszk.hu találhatják meg.

A pályázaton résztvevők legjobb munkáit eredményhirdetéssel egybekötött fotókiállításon ismerheti meg a nagyközönség.

A kiállítás megnyitója: november 29. 16.00 óra

A kiállítás helye: Erzsébetvárosi Közösségi Ház, 1077 Budapest, Wesselényi u. 17.

Pályadíjak:

I.

díj (bruttó): 100 000,- Ft

II.

díj (bruttó):   80 000,- Ft

III.

díj (bruttó):   60 000,- Ft