palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Poéták 2011 verspályázat

Az Éden Művészeti Hálózat Poéták 2011 címmel pályázatot hirdet. A verspályázat témája kötetlen, tehát bármilyen verssel lehet nevezni! A versenyre 18 éves kortól nevezhetnek az amatőr, elismerésre és megmérettetésre vágyó, alkotószellemű versírók a világ bármely pontjáról.  Ezúttal kötettel rendelkező költők is pályázhatnak!!

 

A pályázaton a zsűri tagjainak családtagjai nem vehetnek részt!!

Nevezési határidő:   2011. november 10. 23. óra 30 perc

Kérnénk a pályázókat, hogy a versküldést és a befizetést lehetőleg ne az utolsó napokra hagyják, mert ez az eredményhirdetés csúszását eredményezheti!!

Díjazás:

  •  I. díj 15 000 Ft + könyvcsomag
  • II. díj 7000 Ft + könyvcsomag
  • III. díj 5000 Ft értékű könyvcsomag

Különdíj: A legeredetibb témájú, de nem dobogós helyezést elért pályázó 5000 Ft értékű könyvcsomagot kap.

A verset a tenyforras@gmail.com e-mail címre kell küldeni. A levélben kérjük a pályázók életkorának feltüntetését és postázási címüket, valamint pár soros nyilatkozatot arról, hogy a beküldött mű saját szellemi termék!!

Nevezési díj:  1000 Ft/vers.

 Az Éden Művészeti Hálózat a nevezési díjakból befolyt összeget az elmúlt évek hagyományaihoz hasonlóan irodalmi estek színházbérleti díjára, tehetséges alkotók versantológiákban való szerepeltetésére, támogatására fordítja!!

Legutóbb a Spinoza Színházban megrendezett Kónya Gábor irodalmi műsort, valamint öt versíró Megbúvó Csillagok 2. című antológiás megjelenését támogatta.

http://edentol.gportal.hu/gindex.php?pg=18645132&nid=6069701

A nevezési díjat rózsaszín postai utalványon a következő címre lehet elküldeni legkésőbb a beküldési határidőig:

Beri Róbert
Budapest
II. ker. Érmelléki út 15. als. 2.
1026

Kérnénk mindenkit, hogy adatait a csekken olvashatóan tüntesse fel!

Pályázni akár több verssel is lehet, a nevezési díj ebben az esetben értelemszerűen annyiszor 1000 Ft, amennyi verssel nevez a pályázó.

A verspályázat döntőjébe jutottak névsora november 20-n, az Éden Művészeti Hálózatba tartozó Édentől Északra Csoport honlapján lesz olvasható, míg az eredményhirdetés november 27-én.

A pályázat eredményének közlésekor táblázatban közöljük a döntőbe jutott 25-30 versíró zsűritől kapott pontszámait – de nem csak az összesített pontszámot, hanem azt is, hogy az adott vers milyen lebontásban kapta a pontokat a zsűritagoktól. Ez merőben szokatlan a versírópályázatoknál, ugyanakkor igen érdekes és izgalmas.

Valamint a 25-30 döntős vers is felkerül az oldalra.

A hálózat honlapja:  http://edentol.gportal.hu/

Beri Róbert

Budapest

II. ker. Érmelléki út 15. als. 2.

1026

 

Kérnénk mindenkit, hogy adatait a csekken olvashatóan tüntesse fel!

Pályázni akár több verssel is lehet, a nevezési díj ebben az esetben értelemszerűen annyiszor 1000 Ft, amennyi verssel nevez a pályázó.

 

A legjobbnak ítélt beérkező 25-30 alkotást a következő zsűri bírálja el: