palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Borsodi söralátétvers irodalmi pályázat

A MIG-ráció Kft irodalmi pályázatot hirdet „BORSODI söralátétvers” címmel. A pályázatra bármely, 18. életévét betöltött magánszemély nevezhet magyar nyelvű írásművével. A pályázat támogatója a Borsodi Sörgyár Kft.

Téma meghatározása

A pályázatra a következő kategóriákban várjuk az alkotásokat.

Söralátétvers

Kötetlen téma, maximum hat versszakos alkotás. A hat versszak alkothat egyetlen verset vagy hat egyversszakos verset is. A hat versszak közül minimálisan kettőnek a sörrel, sörözéssel kapcsolatosnak kell lenni.

Borsodi söralátétvers

Egy versszakos vers, témájának kapcsolódnia kell a Borsodi sör vagy a Borsodi Sörgyár kft márkáinak egyikéhez (Borsodi Búza, Borsodi Bivaly, Borsodi Borostyán, Borsodi Sör, Borsodi Friss, Borsodi Poló). A versben a „Borsodi sör” szókapcsolatnak / valamelyik márkanévnek szerepelnie kell.

Mindkét kategóriában olyan verseket várunk, melyek 10 soros vesszakokat tartalmaz, és az adott vers sorainak hossza nem több 40 leütésnél. Az adott versszak így rá kell, hogy férjen egy négyzet alapú söralátétre.

Egy pályázat több „Söralátétvers”-ből és maximum egy „Borsodi söralátétvers” alkotásból állhat. A „Borsodi söralátétvers” nem kötelező elem. Egy pályázatban szereplő versek összkarakterszáma nem haladhatja meg a 3000-ret.

A pályázati kiírásban szerepel, hogy a Borsodi söralátétvers kategóiriánál a honlapunkon való megjelenés feltétele a Támogató, a Borsodi Sörgyár Kft hozzájárulása. A támogató csak olyan versek megjelenéséhez járul hozzá, ami tartalmában megfelel a cég Kereskedelmi Kommunikációs Kodexében található elveknek. Az alapelvek megtekintéséhez kattintson ide.

A pályázat alapadatai

Résztvevők köre:                  18. életévüket betöltött magánszemélyek

Nevezési díj:                     1 250 Ft / pályázat (1 000 + Áfa)

Pályázatok száma:                 egy alkotó korlátlan számú pályázat benyújtására jogosult

Benyújtási határidő:              2011. december. 18 23:59:59

Tartalmi megkötések:              Politikamentesség

Söralátét vers: A Mű nem tartalmazhat valós sörgyárra, sör márkára megjegyzést, továbbá nem említheti ezen cégek, márkák neveit.

Borsodi söralátétvers: A Mű kizárólag a Borsodi sör, valamint a Támogató meghatározott márkáira vonatkozó megjegyzést tartalmazhat, illetve említheti ezen márkák neveit.

A pályázatra eddig még meg nem jelent, máshol még fel nem használt irodalmi művek beérkezését várjuk.

Díjazás

4.                 

Söralátétvers kategória

Borsodi söralatétvers kategória

I. díj 100 000 Ft + egy tálca Borsodi sör 30 000 Ft + egy tálca Borsodi sör
II. díj 70 000 Ft + egy tálca Borsodi sör 20 000 Ft + egy tálca Borsodi sör
III. díj 40 000 Ft + egy tálca Borsodi sör 10 000 Ft + egy tálca Borsodi sör

A fenti díjak összege a beérkezett érvényes pályázatok számának függvényében változhat. Pontos részletek a pályázati kiírásban találhatók

Zsűri tagjai a Söralátétvers kategória esetén

  • Kukorelly Endre
  • Kiss Judit Ágnes
  • Turczi István
  • Tarján Tamás

E-mail elérhetőség: info@irodalmipalyazat.hu