palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Rekordmennyiségű pályázattal startolt az Ötletfarm

Ötletfarm pályázatRekordmennyiségű pályázattal startolt az Ötletfarm! Ismert designerek és tervezők a pályázók között. Az ÖTLETFARM iroda-átalakító pályázat lezárult! A pályázatra 132 terv érkezett: designerek, tervezők, belsőépítész-csoportok engedték szabadon fantáziájukat, hogy újragondolják a Republic csapatának munkakörnyezetét. Az ötletek tehát már megvannak, év végére az eredmény, jövő év elejére pedig a végleges terv is megszületik, hogy tavasszal indulhassanak a munkálatok!

Megkérdeztük a pályázókat, miért pályáztak, és miért választották a Republic Group felhívását a kibontakozásra.

„A Republic Group innovatív, a mai kor vívmányaival lépést tartó, fejlődő szellemiségű és rugalmas.”

Pók Enikő, belsőépítész hallgató

„Az Ötletfarm pályázat számunkra egy különleges kombinációját jelenti a kihívásnak, mert magában hordozza egy olyan kreatív folyamat lehetőségét, amelyben szakmai területeinket tekintve maximálisan kiteljesedhetünk.”

Nagy Annamária (marketing szakember) & Koller Szabolcs (építész) – OneDesign

„ Az első hangzásra könnyűnek tűnő feladatról hamar kiderül, hogy közel lehetetlen a teljesítése, ez inspirál. Kis terület, magas létszám, korlátozott anyagi forrás, szárnyalni kell két lábon járva, vagy ülni miközben jársz. De nincs olyan, hogy lehetetlen! „

Szabó Zsolt Sándor, építészmérnök

„Már 15 éve vártunk egy ilyen kihívásra!

EuropaDesign, irodák tervezésére specializálódott tervező iroda

A sor tehát ezúttal a zsűrin van, nem lesz egyszerű dolguk, hiszen már decemberben dönteniük kell arról, ki dolgozza ki és fejlessze tovább a tervét.