palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

ReSzütyő táskatervezési és -készítési pályázat

A Nejlonzacskómentes Nap alkalmából a Humusz Szövetség táskakészítésre buzdít mindenkit, aki érez magában egy kis kreativitást, és szeretne a jó ügy mellé állni, a nejlonzacskók okozta környezetszennyezésre felhívni a figyelmet.

Nem kell más csak egy kis fantázia és elszántság! Idő van rá, egész nyáron dolgozhatsz a műalkotáson.

Nézz körül a lakásban, biztos találsz majd rengeteg olyan dolgot, ami jó alapanyaga lehet egy divatos táskának. A táska készülhet szinte bármiből, vagyis minden olyan dologból, amit már feleslegesnek hittél, vagy kidobásra szántál. Ha nem tudsz varrni az se baj, egy előre elkészített vászontáskát is dekorálhatsz saját ízlésed szerint.

Ha elkészültél nincs más dolgod, mint a táskádról készült fotót elküldeni nekünk az iroda(kukac)humusz.hu e-mail címre (névvel, és elérhetőséggel és a táskakészítés lépéseivel, rövid leírással), mi pedig feltöltjük a Facebook oldalunkra, ahol 2013. októberében lesz a mindent eldöntő szavazás.

A három legtöbbet like-olt műalkotás ötletgazdája biciklire szerelhető, újrahasznosított molinóból készült, környezetbarát táskát nyer a Cangira nagyvonalú támogatása jóvoltából. Az első tíz helyezettre pedig a Zöldbolt felajánlásának köszönhetően további apró környezetbarát meglepetések várnak.

A legjobban sikerült munkákból készült kiállítást a budapesti Szatyor bár fogadja be, a díjátadóra is itt kerül sor.

Beküldési határidő: 2013. szeptember 30.

Facebook szavazás: 2013. október 1-31.

Eredményhirdetés: 2013. november hónap folyamán

Osszátok meg minél több ismerősötökkel a felhívást, és szavazzatok!

Bővebben:  http://humusz.hu/reszutyo