palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Részvételi felhívás Konferencia Nagyköveti Programra

A Magyar Turizmus Zrt., Magyar Kongresszusi Igazgatóság részvételi felhívást tesz közzé Konferencia (KNP) Nagyköveti Programra, hazai szervezetek részére nemzetközi és országos hatókörű, turisztikai jelentőségű kongresszusok elnyerésére. A Konferencia Nagyköveti Program célja nemzetközi szervezetek megnyerése, hogy üléseik Magyarországon kerüljenek megrendezésre.

 

A Magyar Turizmus Zrt. 2004-től Konferencia Nagyköveti Programot indított, mely 2012-ben is folytatódik. A program célja, hogy Magyarországon minél több nemzetközi ülés kerüljön megrendezésre, ami egyrészt gazdagítja a magyar tudományos, kulturális és gazdasági életet, másrészt erősíti az ország turizmusát. A program keretében a hazai szakmai szervezetek kérhetik az MT Zrt. szakmai és anyagi hozzájárulását, ami szükséges az adott nemzetközi szervezet ülése(kongresszusa) Magyarországon történımegrendezési jogának elnyeréséhez (pályázatához).

Már elnyert/eldöntött helyszínű konferenciára támogatás nem igényelhető.

A résztvevők köre

Kérelmet nyújthatnak be:

  • Magyarországon bejegyzett szervezetek, szövetségek, alapítványok, egyesülések, amelyek valamely nemzetközi szervezet tagszervezetei és olyan egyéni vállalkozók, akik személyesen részt vesznek a pályázás folyamatában

A program keretében az alábbi pályázatokkal lehet részt venni:
a) nemzetközi szövetségek, szervezetek, alapítványok, egyesülések, kamarák még el nem nyert, nem eldöntött helyszínű üléseivel (közgyűlések, kongresszusok, konferenciák), melyeken a külföldi résztvevők aránya min. 60% és a résztvevők száma legalább 350 fő.
b) olyan kongresszussal / konferenciával, aminek megpályázására a pályázó korábban max. egy alkalommal kapott hozzájárulást.
c) Az a., és b., pontban meghatározott események közé nem sorolható, turisztikai és egyéb stratégiai jelentőséggel bíró konferenciák

A hozzájárulás formája: Megbízási szerződés alapján költségtérítés
A hozzájárulás mértéke: A rendezvénypályázat költségének legfeljebb 80%-a, maximum bruttó 3 millió forint.

Beadási határidő: folyamatos, de a prezentáció előtt legalább 2 hónappal

Letölthető dokumentum

Részvételi felhívás – KNP 2013

Részvételi formanyomtatvány – KNP 2013

 

Forrás: Magyar Turizmus Zrt.