palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Rosinante lakberendezési pályázat

rosinanteA Szentendrei-sziget déli csücskében van egy tündérdoboz, egy kicsi szálloda, amelynek csapata, most szeretné újragondolni azt az etno-eklektikus környezetet, amit az elmúlt évek során létrehoztak.


A pályázat célja, hogy a ház arculata, a közösségi terek, a vendégszobák és a kert egységesebben tükrözzék a vintage, country és romantikus hangulatot.

Mit szeretnének látni a pályamunkákban?
Egységes stílust képviselő tervet, amely kitér a már meglévő antik és újszerű bútorok átalakítására, terek színvilágára és felületkezelésére, textíliák és drapériák újratervezésére és minden olyan dekoratív részletre, amely befolyásolja a szálloda hangulatát.  a A pályamunkákhoz rajzolt vagy fényképes illusztrációkat, anyagmintákat szükséges mellékelni. A pályamunka szerves része a költségvetés. Fontosak a költséghatékony megoldások, ezért az elbírálásnál az alacsonyabb költséggel járó ámde kreatív megvalósíthatóság előnyt élvez.

A beérkező pályamunkákat elbíráló zsűri tagjai:
Nagy Ágnes „Mamma” tulajdonos, Szentgyörgyi Kata az „A Kicsi Ház” blog szerzője, Bernáth Éva dekoratőr, BAcsó Bori, Kitzinger Szonja az ”Otthon édes Otthon” blog szerzője.

A pályázat leadási határideje: 2014. április 30.
A pályázat eredményhirdetése: 2014. május 10.

Nyílt nap a szállodában: amikor megtekinthetők a terek és a szobák, és egy csésze tea mellett minden kérdésre válaszolnak: 2014. február 22. és március 29. szombat. 14.00-16.00, melyhez előzetes regisztráció szükséges a rosinante@rosinante.hu címen

rosinante

Díjazás

  • A nyertes pályázó nyereménye: egy 150 ezer forint értékű ajándékutalvány, amely beváltható a Rosinante Stílusos Vidéki Szállodában, szállásfoglalás, étel- ital, főzőtanfolyam és bankett szolgáltatásokra.
  • A második helyezett nyereménye: egy egyéjszakás csomag gyertyafényes vacsorával 30 ezer forint értékben.
  • A harmadik helyezett nyereménye: egy gyertyafényes vacsora  a mesterszakács séf ajánlásával 10 000.- értékben.

Link: Rosinante pályázat