palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Royal Vodka design pályázat

royal 25Légy kreatív és tervezz 25 éves ünnepi csomagolást a Royal vodkának! Itt a lehetőség, hogy az egész országnak megmutasd kreativitásod, 2014 őszén, a nyertes pályamunka megjelenik a Royal vodka csomagolásán. Így, akár a Te alkotásod is díszítheti majd a boltok polcait! Ráadásként a szakmai zsűri által kiválasztott nyertes 25 000 Ft, a második és harmadik helyezett 10-10 000 Ft értékben választhat italcsomagot a Bols Hungary Kft. kínálatából, továbbá minden érvényes pályázatot egy üveg Royal vodkal díjazásban részesül.

Légy kreatív és tervezz 25 éves ünnepi csomagolást a Royal vodkának! A zsűri által legjobbnak ítélt alkotást megvalósítjuk, az első három helyezettet italcsomaggal díjazzuk, illetve minden érvényes pályamunkát beküldőt egy üveg Royal vodkával jutalmazunk!

A tervezés során ne feledd:

  • Szerepeljen a tervedben a 25-ös szám!
  • A Royal logot ne takard el! A logo mindenképp részét kell, hogy képezze a csomagolásodnak, és annak helye, mérete, színe nem változtatható!
  • Törekedj arra, hogy a design terved minél inkább passzoljon a Royal Vodka stílusához!

Pályázat benyújtása:

  • Keresd a tervezősablont a boltok polcain a Royal vodka üvegek nyakán, vagy töltsd le a honlapról (letöltés), és nyomtasd ki. Készítsd el tervedet, majd küldd el postán, lezárt borítékban a következő címre: Bols Hungary Kft., 1123 Budapest, Alkotás u. 50. Terved készítéséhez bármilyen eszközt szabadon használhatsz.
  • Töltsd le a tervezősablont, készítsd el tervedet elektronikusan, majd töltsd fel művedet jpg. vagy png. formátumban a feltöltés menüpont alatt.

A pályázatok beérkezésének határideje: 2014.június 29.

Tovább a pályázatra: royal design pályázat