palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Sajtótörténeti aukcióra sajtótörténeti érdekességeket várnak!

muosz pályázatKuriózumnak tekinthető sajtófotókból, karikatúrákból, nevezetes lapszámokból, szerkesztőségi levelekből, egyéb sajtótörténeti érdekességekből szervez jótékonysági árverést december 3-án a Szolidaritás Alapítvány és a Magyar Újságírók Országos Szövetsége. A támogatók felajánlásait november 20-ig várjuk.

Olyan sajtótörténeti ritkaságokat, érdekességeket szeretnénk kollégáink és barátaink segítségével összegyűjteni a következő hetekben, melyeket tulajdonosaik megőriztek és most, egy értelmes és nemes cél érdekében készek megválni tőlük. Ilyen lehetőséget kínálunk mindazoknak, akik csatlakoznak a munkanélkülivé vált, nehéz helyzetbe jutott újságírók megsegítése érdekében szerveződő jótékonysági akciónkhoz.
Ha van olyan fotó, karikatúra, plakát, kézirat vagy egyéb reklámtárgy, dokumentum a birtokában, amelynek a magyar újságírás, a nyomtatott sajtó, a rádiózás és a televíziózás történetében figyelemre méltó szerepe volt, kérjük, csatlakozzon támogatóinkhoz. Felajánlásával sokat segíthet.
nem engedelyezem

Az összegyűlt anyagból az első kettő, jó hangulatú és sikeres aukció után 2014. december 3-án, szerdán 17 órától SAJTÓTÖRTÉNETI ÁRVERÉS-t tartunk a MÚOSZ székházában (Budapest, VI. kerület, Vörösmarty u. 47/a.); a tételek a helyszínen 16 órától megtekinthetők lesznek. A bevétel karitatív felhasználásáról a Szolidaritás Alapítvány dönt.

A felajánlásokat 2014. november 20-ig várjuk! Az árverésre bocsátandó tárgyakat, dokumentumokat a jótékonysági akció lebonyolítását önzetlenül vállaló partnerünk, az ÁRVERÉS 90 Bt. veszi át (1073 Budapest, Erzsébet krt. 37.), de leadhatók a MÚOSZ-ban is, Sz. Kálmán Zsuzsánál (tel.: 478-9058).

További információért forduljanak bizalommal Bedő József árverési biztoshoz (+36/70/610-8375; www.bedo.hu; arverezohaz@bedo.hu).