palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Sáppusztai Pálinkás címke újratervezése pályázat

sappusztaPályázat a Sáppusztai Pálinkás címke újratervezésére. 

 

Megbízó

A Sáppusztai pálinkafőzde 2005-től bérfőzéssel, 2012-től pedig kereskedelmi értékesítéssel és kizárólag prémium minőségű pálinkák gyártásával foglalkozik. Jelenleg Borsod-Abaúj-Zemplén megyében értékesítenek, a jövőben ezt országos szintre kívánják emelni. A márka és a főzde megismerése miatt mindenképpen nézzék meg  a pálinkafőzde weboldalát és termékeit!

Weboldal: Sáppusztai pálinka

Feladat:

Meglévő címkék (42 és 50%-os pálinkák: „42’S, 50’S” néven) ráncfelvarrása illetve új típusú címkék tervezése ágyas (40%v/v) , érlelt (45%v/v) pálinkához és mézes (30%v/v) likőrökhöz! A már meglévő logó (csatolva) megtartása mellett szeretnénk egy picit frissíteni a címkék kialakításán.

Jelenleg meglévő fajtáknál: 42%-os megtartandó elemek: (fekete palack arany színű logó) és 50%-os pálinkák megtartandó: (ezüst színű logó, áttetsző palackkal).

A termékeknél fontos, hogy mivel viszonylag új termékről van szó a logó mindenütt jól látható ill. olvasható legyen méretileg is.
Fontos, hogy egy egy név hossza nagy mértékben is különbözhet majd, pl.: birs – cserszegi fűszeres szőlő. (Jelenleg a hosszabb nevek kettéválasztva kerültek fel, az előtagot kisebb betűkkel ábrázolva.)

Az új termékek címkéi ugyanezen (áttetsző) palackokra kerülnek majd fel, tehát méretileg megegyezőek kell hogy legyenek, az ágyas termékeknél bronz színű prégelt fóliát képzeltünk el logó ábrázolására, a másik kettő típusé a kreatívokra bízva!

Mindhárom új termék palackja áttetsző lesz!

Fontos lenne, hogy az egyes termékekről jól felismerhető legyen, hogy miben különbözik a másiktól: pl 42’S, 50’S, ágya’S méze’S „logók”
ábrázolása is megjelenjen a címkén vagy ezekre utaló designnel rendelkezzenek.

A címkének mindenképpen tartalmaznia kell a logót (a pálinka szó természetesen elmozdítható, csúsztatható), a termék fajtáját vagyis a
gyümölcslogót, a termékcsalád fajtáját pl ágyas, az alkoholfokot, magyar termék feliratot, a gyümölcs angol megnevezését, 100%
gyümölcsből feliratot.

Jelenlegi címke mérete kb 13×5 cm, ami a palack formáját tekintve szélességében elég kötött, picivel akár szélesebb is lehet a logó
kiemelése miatt! A palack ehhez viszonyuló arányos méreteit a csatolt képről megkapjátok!

Természetesen a palack nyakára vagy a kapszulára is készülhet grafikai terv!

(((Bármilyen jellegű -a leírtaktól akár teljesen eltérő- ötletet is szívesen fogadunk)))

Általános feltételek: 

A pályázat a kreanod.hu rendszerén keresztül fut, így pályamunkákat csak az ott regisztrált résztvevőktől, és csak a pályázatra feltöltött formában tudunk elfogadni.

Jelentkezési határidő: 2014. február 3.

Díjazás: 110.000 Ft
További információ a Feladatról: http://kreanod.hu/palyazatok/palinkas-cimke-ujratervezese