palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Spektrum videó pályázat

spektrum_palyazat„Spektrum nyári videó-pályázat” Ragadd meg az alkalmat és vele együtt a kamerád is! Nincs más dolgod, csak utazz, kalandozz, élvezd a nyári pihenést, és persze rögzítsd az élményeket! Ezután már csak fel kell töltened filmedet, és a közönség szavazata alapján legjobbnak ítélt film alkotóját egy kétszemélyes egyiptomi utazással jutalmazzuk. (archív)


A játék részletei: Regisztrálj és töltsd fel videódat! Három kategóriában nevezhetsz a játékra, tehát bárhol és bármilyen formában is töltöd el a megérdemelt pihenést, mi mindenképpen várjuk a nyaralásodról készült kisfilmet. A beküldött videókat bárki megnézheti az oldalon, így mindenkivel megoszthatod nyári élményeidet!


Kategóriák:

  1. Látnivalók, kulturális élmények: akár külföldön, akár hazai tájakon kalandoztál és új, még sosem látott mű- emlékeket, múzeumokat, épületeket, városokat fedeztél fel, mindenképp küldd el a megörökített „randevút” a meghódított országgal, vagy bármilyen más látnivalóval! A lehetőségek száma végtelen, melynek csak a fantáziád szabhat határt.
  2. Családi nyaralás: boldog és meghitt pillanatok, mókás és kedves momentumok, életképek a családi nyaralásból, melyeket vétek lenne nem megörökíteni. Tengerparti viháncolás a gyerekekkel, meghitt vacsora a kedvessel, vagy a szülőkkel… várjuk azokat a rövidfilmeket is, melyek hasonló élményeitekről készültek.
  3. Kalandtúra: bevállalósabbak vagytok? Nálatok a nyaralás nem vízparti üldögélést, hanem sokkal inkább a kalandokat, vagy új adrenalin-sportok kipró- bálását jelenti? Akkor örökítsétek meg ezeket az élményeket – persze úgy, hogy a kamera és a felvétel is épen maradjon – és küldjétek el a Spektrumnak!

Nyeremény: A közönség szavazata alapján a legjobb videó beküldőjét egy szeptemberi, 2 főre szóló, 1 hetes egyiptomi utazással jutalmazzuk az Anubis Travel jóvoltából.

A játék időtartama: 2009. július 31.- augusztus 31.

A videó feltöltés feltételei: AVI, MPEG, MPG, MPE, DAT (VCD), VOB (DVD), WMV, ASF, MP4, MOV, 3GP, 3G2, 3GPP, DV, QT, RM, RMVB formátum, maximum 5’ azaz 5 perc terjedelemben. További részletek a JÁTÉKSZABÁLYOKNÁL.

További részletek a http://www.spektrumvideo.com/index.html weboldalon találhatók.

Forrás:  spektrumvideo.com