palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Mutasd meg a világnak lakóhelyedet!- pályázat diákoknak

A Mátrix Közhasznú Alapítvány, a TOP Egyesület és a www.utazunk.com utazási magazin pályázatot hirdet ”Mutasd meg a világnak a lakóhelyedet” címmel, melynek célja az, hogy az írni szerető fiatalok lehetőséget kapjanak a bemutatkozásra, valamint az, hogy az ifjú tehetségek segítségével minden településnek adott legyen a lehetőség az utazási portálon való bemutatkozásra.
A pályázaton azok a középiskolás diákok vehetnek részt, akik egy leíró fogalmazásban bemutatják lakóhelyük helytörténetét és a helyi látnivalókat. Az elbírálásnál előnyt élveznek azok, akik munkájukat csoportosan készítik, és bevonják az alkotásba tanáraikat, szüleiket is. Az írásokban városok, falvak, azok részegységei (a település híres utcái, beszédes épületei) bemutatása egyaránt lehetséges.

Az elkészített írásokat, kapcsolódó képanyagokat postai úton digitális formátumban (floppyn, cd-n) vagy külön az cikk@utazunk.com e-mail címre elektronikusan is el lehet küldeni. A pályázati anyagok terjedelme maximum 1 gépelt A/4-es oldal (1800 karakter) lehet. A képek mérete, és száma nincs korlátozva.

A legjobb ifjú írók könyveket, vásárlási utalványokat, DVD lemezeket, utazási magazin előfizetéseket, utazásokat, táborozásokat kapnak, valamint írásaik felkerülnek a www.utazunk.com utazási magazin oldalaira.

A pályázatok az alábbi postai címre küldhetőek be:
Mátrix Alapítvány, ”Megmutatom lakóhelyemet!”
6701 Szeged, Pf.: 929

A pályázók, a műveiket magyar nyelven az egész országból, és külföldről is beadhatják.

A pályázatok beadása, és bírálati munka folyamatos!

További információ kérhető a 06-20-33-64-166-os telefonszámon vagy az cikk@utazunk.com címen.

A pályáztató a fel nem használt kéziratot nem tartja meg, és nem küldi vissza! Az alkotás beküldője hozzájárul ahhoz, hogy munkáját a pályáztatók felhasználják. Ezért külön honoráriumot nem kér és nem fogad el egyik fél sem. Jogvitának helye nincs. A pályázat teljes szövege a www.utazunk.com oldalon olvasható.

Minden pályázónak sok sikert kíván a Mátrix Közhasznú Alapítvány, a TOP Egyesület és a www.utazunk.com utazási magazin.

Forrás: Mátrix Alapítvány