palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A Stádium Kiadó és az Új Átlók Művészeti Társaság alkotóművészeti pályázata

stadium kiadoA Stádium Kiadó és az Új Átlók Művészeti Társaság pályázatot hirdet vers – prózaírás, új képzőművészeti műalkotás kategóriában. A pályázat azt a nemes hagyományt követi, amelynek eredményességét már 7, a Stádium Kiadó – Új Átlók Művészeti Társaság kiemelkedő színvonalú antológiája, és műhelyünkből induló számos író, költő, képzőművész útja reprezentálja.

 

Pályázhat az a 14 és 24 év közötti költő, író (költőnek, írónak készülő fiatal), aki már folyóiratban, antológiában szerepelt, illetve kiállított, aki hisz a költészetben – már anyanyelvi szinten olvas verset és saját művészeti alkotásával is a költészet teremtő erejét, jövőjét akarja szolgálni.

Pályázni lehet 10 verssel, 3 prózával, 3-5 képzőművészeti alkotással (grafika, festmény, szobor, egyéb), melynek fotóját jó felbontású jpg vagy PDF-formátumban küldje el. (Pár soros műleírást kérünk a képzőművészeti alkotásokról.)

A jelentkezést saját névvel és életrajzzal, elérhetőségekkel várjuk.

Szeretnénk azzal a lehetőséggel számolni, hogy – elsősorban a fiatalok, új pályakezdők esetében – személyes kapcsolat felvételére kerülhet sor. Ősz folyamán antológiánk megjelenése várható, a képzőművészeti alkotásokból kiállítást tervezünk.

A legjobb alkotókat a Stádium albumaiból összeállított könyvcsomagjával tiszteljük meg. Lehetőséget nyújtunk ahhoz, hogy tagjai legyenek az Új Átlók Művészeti Társaságnak, és bekapcsolódhassanak a Stádium műhelymunkájába.

A pályázat beérkezési határideje: 2014. március 20.

E-mailcímünk, ahová a verseket, prózákat, képzőművészeti alkotások fotóját várjuk: stadium@stadiumkiado.hu

A pályázat eredményességéről április közepéig minden pályázót e-mailben értesítünk. Facebook oldalunkon a pályázatról folyamatosan tájékozódhat: facebook.com/stadiumkiado Antológiáinkról, munkánkról pedig képet kaphat: www.stadiumkiado.hu, ezen belül: http://www.stadiumkiado.hu/konyveink/cimkek/antologia.html