palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Stephen W. Kuffler kutatási ösztöndíj

stephen_100A Stephen W. Kuffler Kutatási Alapívány egyetemi hallgatók tudományos kutatási munkájának támogatására pályázatot hirdet. A pályázaton – nemzetiségre való tekintet nélkül – azon közép és kelet európai egyetemen alap- vagy mesterfokú tanulmányokat folytató hallgatók vehetnek részt, akik tudományos kutatási munkát végeztek a 2012/13-as tanévben és ezt folytatják a 2013/14-es tanévben orvos- és élettudományok területén.

Az ösztöndíj összege nyertesenként bruttó 170 000 HUF.

A pályázat tartalmazza a jelölt:

  1. Életrajzát,
  2. Publikációs listáját (eredeti közleményeket, konferencián szóban vagy poszteren bemutatott munkákat),
  3. A tudományos munka rövid (max. 450 szó max. 1 oldal terjedelemben) összefoglalóját.

A pályázatokat 2013. november 15.- ig e-mail csatolmányban pdf formátumban (egy file) kell a nusser@koki.hu címre elküldeni.

kuffler

Egy ajánlólevelet a témavezető és egy ajánlást egy további oktató/kutató/munkatárs egyenesen a nusser@koki.hu e-mail címre küldjön pdf formátumban 2013. november 15.- ig.

A pályázatokat az alapítvány kuratóriuma tudományos értékük alapján rangsorolja és a nyerteseket 2013. december 15.-ig értesíti.  A nyertesek nevét azAlapívány internet oldalán (www.kuffler.org) közzéteszi. A Stephen W. Kuffler Kutatási Alapítvány a támogatási periódusban kapcsolatot tart a nyertesekkel és a végén részletes szakmai beszámolót kér.  Az Alapítvány célja, hogy a támogatottakat pályafutását a támogatási időszakon túl is kövesse és szakmailag támogassa.

Link: Stephen W. Kuffler Kutatási Ösztöndíj