palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Stíluskereső fotópályázat a Divatblogok Éjszakájára!

modartA modart.blog.hu stíluskereső fotópályázatot hirdet a Divatblogok Éjszakájára. ÚJ PÁLYÁZATI HATÁRIDŐ! Keresd meg az utcán és fotózd le a legstílusosabb, legextrémebb, legdivatosabb arcokat, majd küldd el a képe(ke)t a nekünk október 20-ig!

Elérkezett a várva várt pillanat, amikor eláruljuk, mi vár Stíluskereső Fotópályázatunk győztesére, valamint közkívánatra öt nappal meghosszabbítottuk az alkotások leadásának határidejét is.
A Divatblogok Éjszakájára meghirdetett street style Stíluskereső Fotópályázat győztese egy saját divat portfoliót vihet haza a MODART jóvoltából.
A szerencsés nyertest profi stylist csapatunk segítségével átvarázsoljuk, fotósorozatot készítünk róla, végül megajándékozzuk az együtt kiválasztott, legjobb alkotásokból összeállított albummal.
Sokáig titkolt meglepetésünk így lesz, nem csak a pályázók számára, de számunkra is izgalmas kihívás.
Közkívánatra a pályamunkák beküldésének határideje október 20-án jár le!
Részletek: modart.blog.hu

Az alkotásokat a MODART tanáraival közösen előzsűrizzük, majd az általunk legjobbnak ítélt fotókra október 16. és 28-a között szavazhattok itt a blogon.

A legjobb öt kép október 29-én, a Divatblogok Éjszakáján, este hét és éjfél között indul a végső megmérettetésen, hogy megkaparintsa a modart.blog.hu speciális meglepetését.