palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

STOP koronavírus! Én így védekezem a vírus ellen… rajzpályázat

A Kőbányai Kulturális Központ gyermekrajz pályázatot hirdet STOP koronavírus! Én így védekezem a vírus ellen… címmel.

Olyan pályaműveket várunk, amiben a pályázó megmutatja, hogy ő mivel járul hozzá a koronavírus terjedésének megelőzéséhez, milyen példákat látott erre a környezetében. Miben segíti a vírus terjedésének megállítását, hogyan védekezik ellene, hogyan éli meg ezt az új élethelyzetet.

Az alábbi három korkategóriában lehet pályázni:

  • óvodás
  • kisiskolás (1–4. osztály)
  • felső tagozatos, középiskolás

Nevezési feltételek:

A rajzpályázatra A/4-es méretű, bármilyen technikájú (pl. vízfesték, tempera, olajfesték, filctoll, tollrajz, ceruzarajz, zsírkréta, pasztell, montázs, kollázs, vegyes technika, fotó stb.) művek nevezhetők, digitális képpé átalakítva (jpg, pdf stb.)
A rajzpályázatra egy alkotó kizárólag egyetlen alkotással pályázhat, amely megfelel a kiírt feltételeknek.

Kérjük, hogy a pályaműhöz mellékelve adják meg az alkotás címét, a pályázó nevét, életkorát, osztályát/évfolyamát, az iskola nevét, elérhetőségét, címét, e-mail címét. Az elkészült alkotásokat lefotózva, beszkennelve digitális formában várjuk. Beérkezési határidő: 2020. május 30.

Jelentkezés módja: FIGYELEM!
A jelenleg Magyarországon érvényes  járványügyi veszélyhelyzetre való tekintettel KIZÁRÓLAG E-MAILBEN, a keller.diana@korosi.org-ra várjuk a jelentkezéseket.

A beküldött pályamunkákat szakmai zsűri bírálja el. Díjátadó és kiállítás megnyitó ideje: várhatóan 2020. szeptemberében kerül sor a Kőrösi Kulturális Központban (1105 Budapest Szent László tér 7-14.). A résztvevőket és díjazottakat a szervezők értesítik a pontos időpontról.

Nyeremények: A zsűri által kiállításra kiválasztott rajzok alkotói emléklapot kapnak. A kiállítás anyaga megjelenik a  Kőrösi Kulturális Központ Facebook-oldalán, illetve kiállításként is megtekinthető lesz a Kőrösiben. A nyertes pályázatokat oklevéllel, tárgynyereménnyel díjazzuk.

Ne feledd, részvételeddel hozzájárulsz egy olyan közös ügy megoldásához, amit csak együttes erővel tudunk megtenni! Egy olyan ügyben, amiben minden ember cselekedete számít és fontos! Köszönjük, hogy megelőzési szokásaiddal és pályamunkáddal segíted mindezt.

További információ: Keller Dia, e-mail címe: keller.diana@korosi.org

STOP koronavírus! Én így védekezem a vírus ellen…