palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

600.000 euró össztámogatás az oktatási, az egészségügyi szektor és a KKV-k támogatására

Hatszázezer euró sürgősségi össztámogatás az egészségügy-, távorvoslás és gyógyászat, az oktatás és e-tanulás/távoktatás és a Mikro-, kis- és középvállalkozások számára. A pályázat benyújtási határideje: 2020. április 09.

A COVID-19 vírus világjárványra adott válaszként a Közép Európai Kezdeményezés (KEK) rendkívüli pályázati felhívást tett közzé a KEK-tagállamok gyors támogatása érdekében.

Beavatkozási területek:

  • Egészségügy, távorvoslás és gyógyászat (MED): pályázni lehet, olyan távorvoslási szoftverekre, amelyek lehetővé teszik a távorvoslást, segítséget nyújtanak a telemedicina segítségével a betegek megfigyelésére. Az orvosok video-kapcsolat útján érhetik el és tarthatnak kapcsolatot fenn a betegekkel.
  • Oktatás és e-tanulás/távoktatás (EDU); a tanárok által virtuális környezetre tervezett és kidolgozott oktatási formákat alkalmazva a digitális eszközökkel biztosíthatják az oktatást.
  • Mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása (MSMEs): intelligens munkavégzés lehetővé tétetele

Pályázók köre: Minden köz- és magánszektorbéli szervezet és nem kormányzati szervezet, amely székhelye és nyilvántartása egy KEK-tagállamban (Albánia, Fehéroroszország, Bosznia és Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Cseh Köztársaság, Magyarország, Olaszország, Moldova, Montenegró, Észak-Macedónia, Lengyelország, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna) van, továbbá a nemzetközi/regionális szervezetek (WHO Európai Regionális Irodája, Délkelet-Európa Egészségügyi Hálózat Titkársága).

Pályázat összköltségvetés: 600.000 euró

Igényelhető támogatás maximális összege: 40.000 euró

Támogatási intenzitás: 100%

1 pályázó legfeljebb két különböző projektjavaslatot nyújthat be.

Letölthető dokumentumok

Pályázati felhívás – CEI Extraordinary Call for Proposals 2020 AF_0

Pályázati adatlap – CEI Extraordinary Call 2020 F-1

A pályázat benyújtási határideje: 2020. április 09.

Pályázatírót keres?! Pályázzon velünk!
Pályázatírás

A pályázat dokumentációi: A KEK Rendkívüli Pályázati Felhívása a COVID-19 kitörésére válaszul, a szükséges dokumentációkkal együtt elérhető az alábbi linken:
https://www.cei.int/news/8810/covid-19-extraordinary-call-for-proposals-launched-600000-eur-for-projects-in-field-of-healthcare

Pályázati határidő: A felhívás rendkívüli jellegéből adódóan csak a 2020. április 9-ig érkező pályázatokat fogadják el.