palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Student Venture Competition 2014 – hallgatói innovációs verseny

kairoslogoAz SVC 2014 kiemelkedő hallgatói verseny, amely összegyűjti a leginkább vállalkozó szellemű és innovatív fiatalokat. A kiválasztottak egy személyes felkészítés után bemutathatják ötletüket egy üzleti szakemberekből, kutatókból és társvállalkozókból álló nagy tekintélyű zsűri előtt. Az utolsó fordulóra 2014 február 14-én kerül sor.

A Kairos Society egy diákok által működtetett, nemzetközi non-profit szervezet, mely kiválasztja a világ legjobb egyetemi hallgatóit, akik globális problémákra keresnek megoldásokat, és segít nekik nemzetközi sikereket és ismertséget elérni. Fő területei a környezetvédelem, az egészségügy és az oktatás, de a versenyre lényegében bármilyen innováció-alapú projekttel lehet pályázni.

A versenyen a kiemelkedő tehetségek különböző díjakban részesülnek:

  • Utazás a New York Stock Exchange helyszínére

A verseny győztese részt vehet a New York-ban szervezett 2014-es Kairos Global Summit-on, ahol a világ  leginnovatívabb hallgatói ötletei találkoznak. Itt lehetősége nyílik a világ top innovációs és üzleti vezetői illetve dötéshozói előtt prezentálnia saját ötletét. Az utazás és a szállás költségeit a Kairos Society állja.

  • K50 jelölés 

Az első 3 helyezett automatikusan bekerül a Kairos 50 (K50) kiválasztási folyamatának utolsó fordulójába. A K50 cégek közé az év legjobb projektjei kerülnek be a világ minden tájáról. Tagjai részt vesznek a legnagyobb presztízzsel bíró globális start-up rendezvényeken úgy, mint a Kairos Global Summit, TEDMED, Bloomberg’s Next Big Thing Summit and Pioneers Festival.

  • Coaching és Mentoring 

Ezek a találkozók egy 3-4 hetes perióduson keresztül zajlanak majd a legjobb résztvevők számára, akiket a szakma elismert képviselői arra készítenek, hogy az SVC döntőjén képesek legyenek a lehető legjobban prezentálni projektjeiket.

Kairosplakat-A2_4-v13

Letölthető dokumentumok

A jelentkezési határidő: 2014. január 16. éjfél.

Websitehttp://www.kairossociety.hu/,  http://www.kairossociety.org/

Facebookhttps://www.facebook.com/events/1375713172675294/

PR videohttp://vimeo.com/73872367

Kapcsolat: Eredics Boglárka, +36 70 532 7704

Forrás: Student Venture Competition 2014