palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Süss és Főzz! Receptverseny 2.

Készítsd el kedvenc receptedet vagy kísérletezz újításokkal! Oszd meg velünk legfrissebb saját készítésű ennivaló vagy innivaló receptedet! A pályázat időtartama: 2012. 06. 05 – 2012. 07.15. Teendő: az elkészült ételről készült saját készítésű fotót töltsd fel a Szépzöld.hu Facebook oldalára (az Írj valamit mezőbe), a recept és egy rövid leírás kíséretében. Az étel, ital készülhet más receptje alapján is. Lényeg, hogy az alkotás saját, házi készítésű legyen. Több recepttel is lehet pályázni, legyen az főétel, leves, desszert, saláta, koktél, főzelék, savanyúság stb.

 

A pályázat időtartama: 2012. 06. 05 – 2012. 07.15.

A Süss és főzz! Receptverseny nyertesei azok lesznek, akik a legtöbb lájkot gyűjtötték – étel- és italtípustól függetlenül –  a Szépzöld.hu Facebook oldalán feltöltött képükhöz. Hívd segítségül barátaidat a lájkoláshoz!

Minden lájk 1 pontot ér. A versenyben való részvétel feltétele, hogy minimum 50 db lájk érkezzen egy-egy képre. (A végső összegzésnél: pontszám egyenlőség esetén a két egyenlő pontszámmal rendelkező pályázó további 1 nap szavazási időt kap.)

Csak a Szépzöld.hu Facebook oldalára feltöltött képekhez tartozó lájkok számítanak, megosztás során keletkezett lájkokat – a követhetetlenség miatt – nem áll módunkban figyelembe venni.

A legtöbb lájkot gyűjtött képek díjazása:

  • 1. díj: Szépzöld ajándékcsomag 15.000 Ft értékben
  • 2. díj: Szépzöld ajándékcsomag 10.000 Ft értékben
  • 3. díj: Szépzöld ajándékcsomag 5.000 Ft értékben

A pályázatban minden természetes személy részt vehet, aki a Szépzöld.hu Facebook oldalának Rajongója és magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkezik vagy külföldi esetén magyarországi postacímet meg tud adni.

A képek feltöltésével egy időben kérem, Regisztráljanak a www.szepzold.hu -n (Kezdőlap lap teteje). Ha a nyertessel egy héten belül nem tudjuk felvenni a kapcsolatot, akkor helyette másik nyertest nevezünk meg.

A Szépzöld.hu Facebook oldalára feltöltött képekért – annak jogtisztaságáért – kizárólag a feltöltő személy vállal felelősséget. A Szépzöld.hu fenntartja a jogot, hogy azt a képet vagy hozzászólást törölje, amely közerkölcsöt, jóérzést, jó ízlést sért. A pályázó a kép feltöltésével elfogadja a pályázatban leírt feltételeket.