palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

SuSy-Support System Gyakornoki ösztöndíj program

muhely_alapitvany pályázatSuSy – Support System Gyakornoki ösztöndíj program fiatal kulturális menedzsereknek. A program célja, hogy segítse egy új kulturális menedzser nemzedék kialakulását a kortárs előadóművészetek területén. Ennek érdekében a program keretében a Műhely Alapítvány évente 12 hónap időtartamban szakmai gyakorlattal egybekötött kutatói ösztöndíjat biztosít fiatal kulturális menedzsereknek. Jelen pályázati felhívás 6 hónapos időtartamra szól.

Kiknek szól a program?

A “SuSy” ösztöndíj-programra olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akik művészeti menedzserként dolgoznak, vagy erre a pályára készülnek, és az angol nyelvet munkanyelvként képesek írásban és szóban egyaránt használni. Hallgatói jogviszony nem kizáró ok.

A Műhely Alapítvány elsődleges célja a hazai kortárs előadó-művészet (ezen belül kiemelten a kortárs tánc) támogatása, fejlesztése. Az erre a területre való nyitottság, az alapítvány programjainak ismerete előnyt jelent.

Mit nyújt a program?
Az ösztöndíjas a szakmai gyakorlat során egy mentor segítségével kapcsolódik be a Műhely Alapítvány hazai és nemzetközi területen való munkájába. A tevékenység legalább fele részben Európai Uniós programokkal kapcsolatos tapasztalatszerzés. Az ösztöndíj időtartama alatt átlagosan, heti 25 óra gyakornoki elfoglaltságot és irodai infrastruktúrát biztosítunk. A program végén az ösztöndíjas kutatási beszámolót készít a tevékenységéről.

Az ösztöndíj időtartama 2010. augusztus 1 – 2011. január 31. Az ösztöndíj összege havi 50.000 Ft.

Hogyan lehet jelentkezni?
A következő angol nyelven megírt anyagokat kell email-en a Műhely Alapítványhoz a workshop@c3.hu címre eljuttatni:

  • részletes szakmai önéletrajz
  • motivációs levél (max. 1 oldal).

Jelentkezési határidő: 2010. június 1.

A személyes interjúkra június 14-18 között fogjuk behívni a jelentkezőket.

Döntés várható határideje: 2010. június 25.

Web: http://www.wsf.hu

Forrás: Műhely Alapítvány