palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

„Száll a madár ágrul ágra, száll az ének szájrul szájra” rajzpályázat

moalogo„Száll a madár ágrul ágra, száll az ének szájrul szájra” – Rajzpályázat ovisoknak és általános iskolásoknak.

A MOA Magán Általános Iskola a 2015/2016-os tanévben is pályázatot hirdet 4-14 éves gyerekeknek, Budapest és vonzáskörzetéből.

A pályázat témája egy szabadon választott rege, vagy monda, ovisoknak népmese illusztrációja. Az illusztrációk kerettel együtt maximum A3 méretűek lehetnek, a megvalósítással kapcsolatban technikai megkötés nincs, monokróm vagy színes ábrázolásmóddal egyaránt készülhetnek (ceruza, szén, tus, pasztell, akvarell, tempera stb.) Egy pályázó legfeljebb két munkával indulhat. A pályázatokat szakmai zsűri bírálja el minden korcsoportban.

A fődíj korosztályonként egy-egy egyhetes nyári tábor, melyet a díjazott választhat ki a MOA Suli által szervezett – angolos, kézműves, médiás, sportos, és még sok egyéb tematikájú tábor közül, különdíjként kézműves foglalkozásainkból választhatnak a pályázók. A táborokról és kézműves foglalkozásokról bővebb tájékoztatás hamarosan a MOA Magán Általános Iskola honlapján olvasható. Az ünnepélyes Díjátadó Gála tavalyhoz hasonlóan a Csillaghegyi Közösségi Házban kerül megrendezésre, a díjazottakat telefonon értesítjük.

A pályamunkákat a MOA Magán Általános Iskola 1037 Budapest, Viharhegyi út 19/C címre várjuk.

A pályázathoz kérjük, töltsék ki a mellékelt jelentkezési lapot két példányban, az egyiket a rajzlap hátuljára felragasztva, másikat a borítékban mellékelve küldjék vissza nekünk.

Letölthető dokumentum

Moa – jelentkezesi lap

A pályázatok beküldési határideje: 2016. március 31.

MOA Magán Általános Iskola
1037 Budapest, Viharhegyi út 19/C
Tel.: +36 70 633 1124
E-mail: tanarok@moasuli.hu
web: www.moasuli.hu