palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Szegedi Kortárs Balett 25. jubileumi évi fotópályázata

A Szegedi Kortárs Balett 25. jubileumi évi fotós pályázata. Pályázatokon eddig nem szerepelt alkotásokkal lehet nevezni, maximális alkotói szabadság mellett.

Minimum 10 MB méretű képeket várunk JPG vagy PNG formátumban, melyeket jeligés regisztrációt követően egy megadott tárhelyre, valamint kicsinyített méretben (JPG, PNG 1024×768) megadott e-mail címre kell küldeni.

Első lépésként tehát a pályázó Gáti Katalin Teodóra pr menedzserrel veszi fel a kapcsolatot patakidorka@invitel.hu címen, tőle megkapja a tárhely belépési kódját, ahova jeligés regisztrációt követően be tud lépni, a képeit fel tudja tölteni. Ezután e-mailen is küldi a fotók kicsinyített változatát, melyeket szintén jelige alatt közzéteszünk a Szegedi Kortárs Balett facebook oldalán. Egy fotós csak egy jeligével vehet részt a pályázaton.

Kategóriák:

1. Stage
Bármely, a Szegedi Kortárs Balett fotós főpróbáin, illetve előadásain 2011.szeptember elejétől 2012. december 31-ig készült/készülő fotó. A fotós főpróbákra bemutatókat megelőző napokon kerül sor, ezekről regisztrációt követően a pályázók e-mail formájában értesülnek. Amennyiben előadás fotózási igény merül fel, arra a pr menedzserrel egyénileg egyeztetve nyílik lehetőség. (Fotós főpróbák év végéig 2-3 alkalommal lesznek.)

2. Back stage
Bármely, a Szegedi Kortárs Balett életéről, tagjairól akár a színfalak mögött, öltözőben, színházban, akár közterületen készült életkép alkalmas, az 1. kategóriában meghatározott időintervallumon belül.

Pályázó mindkét kategóriában 3-3 képpel kell, hogy nevezzen a bevezetésben megadott paraméterek alapján!

A képeket a zsűri- Eifert János és Dusha Béla fotóművészek, valamint Pataki Ferenc festőművész- 2013. január 31-ig bírálja el. A nyertes megbízást kap a Szegedi Kortárs Balett 25. jubileumi évada tavaszi bemutatójának fotózására.

3. Back age
Bármely, a Szegedi Kortárs Balett előadásairól, életéről, próbáiról bármikor az elmúlt évek során készült még nem díjazott fotóval lehet nevezni, jellemzően inkább a 80-as, 90-es években, legkésőbb a 2000 végéig született képeket várjuk.
A Back age kategória nyertese a Szegedi Kortárs Balett különdíját kapja.

Jelentkezési határidő: 2012. május 31.

A pályázatra bármely kategóriában beküldött művekkel kapcsolatban a Szegedi Kortárs Balett korlátlan felhasználási jogot élvez az érvényben lévő szerzői jogok betartása mellett!

Forrás: http://www.szegedikortarsbalett.hu/