palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Szeretem Tatabányát-fotópályázat

tatabánya pályázatSzeretem Tatabányát címmel, 2010. szeptember 1-jétől amatőr fotópályázatot indít a Városunk, Tatabánya című közéleti újság, a www.varosunktatabanya.hu és a www.egyutttatabanyaert.hu, amelynek célja, hogy a fénykép készítője megmutassa, miért szereti, mit jelent számára városunk.

A fotópályázaton való részvétel nincs sem életkorhoz, lakóhelyhez, sem műfajhoz kötve, várjuk fiatalok és idősek, régi és új, fekete-fehér és színes fotóit, amelyek lehetnek városképek, épületfotók, tájképek, vagy az itt élők életét bemutató, egy kiemelt eseményen vagy a Tatabányán való átutazás során készített képek is.

A pályázatra csak olyan képek nevezhetők be, amelyeket a pályázó maga készített. Kérjük, mind az elektronikus formában, mind a személyesen vagy postai úton eljuttatott fotók esetében adják meg nekünk nevüket, életkorukat, pontos lakcímüket, telefonszámukat vagy e-mail címüket!

A 10 legjobb fotót nyereménnyel díjazzuk, és közzétesszük a www.egyutttatabanyaert.hu és a www.varosunktatabanya.hu honlapon, valamint a Városunk Tatabánya című újságban.

Az első három helyezett nagyértékű ajándék tulajdonosa lehet:

I. helyezett: digitális fényképezőgép

II. helyezett: családi belépőjegy a Gyémánt Fürdőbe

III. helyezett: színházbérlet a Jászai Mari Színházba

A többi nyertes könyvet vihet haza a pályázaton elért sikerei jutalmául.

A beküldött képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

A pályázat beküldési határideje: 2010. szeptember 25.

Eredményhirdetés: 2010. szeptember 28.
A pályaművet az alábbi elérhetőségeken juttathatja el hozzánk:

E-mail: egyutttatabanyaert@gmail.com

Postacím: 2804 Tatabánya, Pf: 423

A borítékon kérjük feltüntetni: „Szeretem Tatabányát” – fotópályázat

A digitális formában beküldött fotókat nem őrizzük meg, a papírképek visszajuttatása előzetes egyeztetés után, személyes átvétellel történik.

A beküldött fotók a pályázat időtartama alatt folyamatosan megtekinthetők a www.egyuttatabanyaert.hu és a www.varosunktatabanya.hu weboldalon.