palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Szervezeti sokszínűség fotópályázat

hblf pályázat„Egy kép az egyenlő esélyekről – generációk találkozása és egészségmegőrzés a munkahelyen”. A Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) HR munkacsoportja a „HBLF a Sokszínűségért” programsorozata keretében kiállítással egybekötött nyílt amatőr fotópályázatot hirdet a munkahelyi egészségmegőrzés helyi kezdeményezéseinek, legjobb gyakorlatainak bemutatására és a különböző generációk munkahelyen való találkozásának, együttműködésének illusztrálására.

Letölthető dokumentum

„Egy kép az egyenlő esélyekről – generációk találkozása és egészségmegőrzés a munkahelyen”
A Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) HR munkacsoportja a „HBLF a Sokszínűségért” programsorozata keretében kiállítással egybekötött nyílt amatőr fotópályázatot hirdet a munkahelyi egészségmegőrzés helyi kezdeményezéseinek, legjobb gyakorlatainak bemutatására és a különböző generációk munkahelyen való találkozásának, együttműködésének illusztrálására. Pályamunkát csak gazdasági szervezet munkatársaként lehet beadni. Az elbírálás névtelenül, jelige alapján történik.

A pályázat kategóriái:

 • I.    Egészségmegőrzés a munkahelyen
 • II.    Generációk találkozása a munkahelyen

Minden kategóriában egy I., egy II., és egy III. díj kerül kiosztásra.
Minden pályázó kategóriánként 1 db képet küldhet be, egyazon fotográfia nem szerepelhet több kategóriában.

Jelentkezés: 2010. szeptember 23. és 2010. november 23. között.
Zsűrizés: 2010. december 10-ig.

A zsűri tagjai: Czakó Borbála, a HBLF Elnöke; Gothárdi Ibolya, a Vodafone Magyarország HR Vezérigazgató-helyettese, a HBLF a Sokszínűségért HR munkacsoport vezetője; Vrannai Katalin, a Figyelő rovatvezetője; Ránki Zsuzsanna, az IBS Vállalati Kapcsolatok Központ Vezetője; Endrei Judit, a Kor-határtalanul program alapítója; Hegyesiné Orsós Éva, a HBLF Egészség munkacsoportjának vezetője, a Nyugdíjasklubok és Idősek „Életet az éveknek” Országos Szövetség elnöke és Nagy Z. László fotóművész.

Nyeremények


Egészségmegőrzés a munkahelyen kategória:

 • A Főnix-Med Zrt. felajánlásának köszönhetően a kategória I. helyezettje egy két éjszakás Főnix relaxációs csomagot nyer a Főnix Kastélyszanatórium és Egészséghotelben két fő részére 100 000 Ft értékben.
 • A kategória második helyezettje L’Oreal ajándékcsomagot vihet haza a L’Oréal Magyarországnak köszönhetően 30 000 Ft értékben.
 • A kategória harmadik helyezettjét a Corinthia Hotel Budapest 2 fő részére szóló 16 000 Ft értékű belépővel jutalmazza a Royal SPA-ba, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: uszoda – jacuzzi – szauna – gőzfürdő – fitness terem – öltöző – szekrény (törölköző, köntös, papucs) – parkolás


Generációk találkozása a munkahelyen kategória:

 • A Főnix-Med Zrt. felajánlásának köszönhetően a kategória I. helyezettje egy menedzser-szűrésen vehet részt a Főnix Egészségházban 55 000 Ft értékben.
 • A kategória második helyezettje a Next Consulting Kft. és a Next Premium Club támogatásának köszönhetően Shiseido termékcsomagot kap ajándékba 45 000 Ft értékben.
 • A kategória harmadik helyezettje Garnier ajándékcsomagot vihet haza a L’Oréal Magyarországnak köszönhetően 20 000 Ft értékben.

A díjak átadására a kiállítás ünnepélyes megnyitóján, a Nemzetközi Üzleti Főiskolán (IBS), 2011. januárban kerül sor.

Pályázati feltételek

A pályázatra 2006. január 1. után készült képek küldhetők be.

Pályázni interneten keresztül lehet. A pályaműveket a fotopalyazat@hblf.hu címre lehet küldeni 2010. szeptember 23. és 2010. november 23. között. Kérjük a www.hblf.hu oldalról letölthető adatlapot kitöltve csatolni a pályaművekhez.

A pályázó tudomásul veszi, hogy a beküldött képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

A résztvevő a pályázati anyag elküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket és egyben hozzájárul, hogy a rendezők a pályázattal kapcsolatos publikációkban képeiket térítésmentesen használják.

Formai és technikai követelmények

Képfile technikai feltételek:

 • filetípus: JPEG (a tömörítés ne legyen Adobe PhotoShop jpeg 8-nál nagyobb mértékű)
 • minimális képfelbontás 3-3,5 Megapixel (minimum 1,5 Megabyte), azonban kérjük, hogy a képeket kicsinyítve 200-300 kb-os méretben küldjék be a HBLF-nek, de a kiállításra kerülő képeket be fogjuk majd kérni eredeti méretben is.

Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy manipulált fotót ne küldjenek be!

Mi számít, és mi nem számít a fotó manipulálásának?


A fotók manipulálásának számít:

 • Képelemek kiretusálása/hozzáadása.
 • A kép egyes részleteinek különálló, markáns színkorrekciója.
 • Digitális effektek vagy szűrők alkalmazása az utómunka során.
 • A kép mondanivalójának lényegi módosítása.

Nem számít a fotó manipulálásának:

 • A kép megvágása, a zavaró elemek levágása, a kép orientációjának megváltoztatása.
 • A teljes képet érintő színkorrekció. A kép fényességének, kontrasztjának, élességének állítása.
 • A színes felvételek fekete-fehérré alakítása.
 • Az analóg és digitális felvételeknél a digitalizálási hibák (karcolás, porszem) kiretusálása.

Forrás: http://www.hblf.org/