palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Szigetelés, hőszigetelés fotópályázat

nikecell pályázatA NIKECELL fotópályázatot hirdet, melynek témája a szigetelés, hőszigetelés – NIKECELL termékekkel. Örökítse meg a szigetelés/építkezés legszebb pillanatait, a képeket pedig töltse fel honlapunk galériájába!

A téma értelmezésénél a pályázat kiírói kreatív elképzelést várnak a nevezőktől. Tehát nevezni lehet bármilyen fotóval vagy fotósorozattal, melyet a szigetelés, hőszigetelés témájában készítettek olvasóink.

Megéri részt venni játékunkon – a pályázat győztese 50 000 Ft értékű ajándékutalványt nyer, vagy a következő NIKECELL termék vásárlása esetén 100 000 Ft kedvezményben részesül!

Nevezési határidő és szavazás

A pályázat győztesét a NIKECELL Kft. választja ki.

A nevezett fotókat egész évben, 2010. november 30-ig, folyamatosan küldhetik pályázóink. A beérkező fotók közül a legjobb pályaművet, a határidőt követő két héten belül hirdetjük ki és jutalmazzuk.

Részvételi feltételek

Pályázataikat a fotós nevével és a kép címével ellátva IDE tölthetik fel.

A nevezett képek folyamatosan megtekinthetőek honlapunk „Fotópályázat 2010” rovatában.

A beérkezett pályamunkákon csak NIKECELL termékek szerepelhetnek, ezt a fotó beküldőjének a kereskedő – akitől vásárolta a terméket – a nevének megadásával, valamint a termék megnevezésével kell igazolnia.

A beérkező fényképek ellenőrzést követően jelennek csak meg a weboldalon, hogy a témába nem illeszkedő fényképek ne kerülhessenek fel az oldalra. Megértésüket köszönjük!

Technikai információk

  • a képeket maximum 1 MB méretben, JPG formátumban várjuk
  • egy házról, építkezésről maximum 3 db fénykép küldhető be (ami egy pályázatnak minősül)
  • a részvételhez kötelezően megadandó adatok: pályázó neve, telefonszáma, települése, e-mail címe és a nevezett kép(ek) címe

Szerzői jogok

  • A pályázat kiírása szerint csak első felhasználású fotók vehetnek részt a versenyben, így a pályázók tudomásul veszik, hogy szerzői jogdíj őket a pályázaton résztvevő fotókkal kapcsolatban nem illeti meg.
  • A pályázaton induló képek nevezője kijelenti, hogy rendelkezik a pályaműveken szereplő személyek, ingatlanok nyilvános megjelentetéshez való hozzájárulásával.
  • A nevezett kép tekintetében a pályázó elfogadja azt a tényt, hogy abban az esetben, ha egy harmadik személy személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában kifogást emel, a felelősség teljes egészében a pályázót terheli.
  • A pályázók hozzájárulnak, hogy a nevezett és a díjazott pályaműveket a pályázat kiírói ellenszolgáltatás nélkül felhasználhatják a www.nikecell.hu oldalon és egyéb kommunikációs aktivitásuk során.
  • A pályázat kiíróinak és elbírálóinak hozzátartozói nem nyújthatnak be pályázatot.
  • A pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben a kiíró tudomására kerül bármilyen szabálytalanság, a pályázatból azonnal kizárhatja.

Forrás: www.nikecell.hu