palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Színházi befogadó pályázat

Első alkalommal hirdeti meg színházi befogadó pályázatát a médiumKULT (“MÉDIUM” Diák, Ifjúsági és Kulturális Országos Egyesület) – Színházi Szabadköre a Gondozó Színház 2012/2013-as színházi évadára; független, alternatív, illetve infrastruktúrával nem rendelkező amatőr (nemhivatásos) és független (alternatív) társulatok számára már bemutatott előadásaik továbbjátszására, elkészült előadásuk bemutatására. Műfaji megkötést nem teszünk.

Színháztermünk a 1082 Budapest, Vajdahunyad utca 4. címen, a Gondozó Kertben található. 

A színpad mérete: 6×6 méter + 1-1 méter oldalszínpad (balettszőnyeggel), magassága  80cm, a nézőtér befogadóképessége: 50 fő (későbbiekben bővül). A színpad és a nézőtér is variábilis. A helyszín igény esetén megtekinthető a pályázat benyújtása előtt a pályázati kapcsolattartóval történő időpont egyeztetéssel.

A pályázat célja a magyarországi amatőr (nemhivatásos) és független (alternatív) színházi társulatok játszóhellyel történő és pénzbeli támogatása.

A fellépési lehetőséghez jutó társulatok az előadásaik jegybevétele alapján vissza nem térítendő pénzbeli támogatásban részesülnek az előadás továbbjátszásának és új előadások létrehozásának segítésére.

Pályázni 2012.08.01-től 2012.09.30-ig lehetséges.

A pályázat eredményét 2012. október 15-én, a honlapunkon tesszük közzé, a nyertes pályázókat e-mailben értesítjük.

Pályázási mód és feltételek:

Több előadással is lehet pályázni.

Pályázni a honlapunkról letölthető (http://szinhaz.mediumkult.hu/befogado) jelentkezési lap kitöltésével és a szinhaz @mediumkult.hu címre csatolmányokkal (Előadás lap, 5db fénykép az előadásról) együtt történő visszaküldésével, valamint az előadás megtekintési lehetőségének biztosításával lehet.

Abban az esetben, ha az adott előadást nem játsszák Budapesten, vagy annak vonzáskörzetében, akkor egy videó felvételt kérünk levelezési címünkre elküldeni (1082 Budapest, Leonardo da Vinci utca 8-10. 6/45.), vagy a felvétel nyitvatartási időben személyesen leadható a Gondozó Kertben (1082 Budapest, Vajdahunyad utca 4.)

Pályázati kapcsolattartó:

Email: szinhaz@mediumkult.hu

Web: http://www.szin-jatekos.hu/