palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Szlogen Generáló Verseny

NIT felhívásVeszprémi Egyetem Civil Szerveződéseiért Alapítvány és a Nemzeti Ifjúsági Tanács közös pályázatot ír ki Voters Day! című projektjük szlogenjének megalkotására.

A Voters Day!, a Veszprémi Egyetem Civil Szerveződéseiért Alapítvány és a Nemzeti Ifjúsági Tanács által közösen szervezett projekt fő célkitűzése, hogy felhívja a fiatalok figyelmét az Európai Parlamenti választásokon való aktív részvétel fontosságára. Emellett célja, hogy a választásokról megfelelő és pártfüggetlen információkat adjon és motiválja a fiatalokat az aktív társadalmi szerepvállalásra. A fiatalokat népszerű webes alkalmazásokkal, online tesztekkel, nyilvános vitafórumokkal, koncertekkel, interaktív installációkkal és információs standokkal kívánjuk elérni.

A Nemzeti Ifjúsági Tanács Elnöksége kiemelten fontosnak tartja, hogy a projekt egyes elemei közös gondolkodás útján jöjjenek létre, így a projekt szlogenjének megalkotására pályázatot ír ki.

A pályázat kiírója: Veszprémi Egyetem Civil Szerveződéseiért Alapítvány és a Nemzeti Ifjúsági Tanács

A pályázók köre: A Voters Day! projekt szlogenjének megtervezésére minden 35. életévét be nem töltött természetes vagy jogi személy pályázhat.

A pályázat tárgya: A Voters Day! projekt hivatalos szlogenjének megalkotása. A pályázatra a projekt céljaival és célcsoportjával összhangban lévő pályaműveket várunk.

Miről árulkodjon a szlogen? 

  • miért fontos az Európa Parlamenti választásokon való részvétel
  • hogyan motiválhatók a fiatalok a felelős döntéshozatalra és a szavazásra

A pályázat benyújtása 

A szlogenötleteket az alábbi online íven keresztül kell benyújtani: http://goo.gl/b2WX15 

Érvényes pályázatnak a határidőig beérkező pályaművek tekinthetők.

Az elektronikus beküldés beérkezési határideje: 2014. április 21. éjfél 

egy szlogen

A pályázat elbírálása és a nyertes értesítése 

A határidőre beérkezett és a pályáztat kritériumainak megfelelő pályamunkákra 2014. április 22­ – 24. között online szavazásra lesz lehetőség a Nemzeti Ifjúsági Tanács Facebook oldalán. Az öt legtöbb szavazatot kapott pályamunka közül a Nemzeti Ifjúsági Tanács Elnöksége választja ki a nyertes pályázatot.

A Nemzeti Ifjúsági Tanács Elnöksége 2014. április 25­én hoz végső döntést és arról 2014. április 28­-ig értesíti a pályázókat, valamint az eredményt honlapján és Facebook oldalán is közzéteszi.

Letölthető dokumentum

Voters Day! szlogen generáló verseny (5)

Díjazás

A pályázat nyertese az alábbi díjazásban részesül: 50.000 Ft értékű Feldobox Adrenalin ajándékcsomag, mellyel 65 extrém szabadidős program közül válogathatsz! Például: száguldás Forma 1­es pilótaként, vadvízi evezés, élményrepülés helikopterrel, hőlégballon utazás, tankvezetés és lövészet, barlangtúra

További információk és feltételek

A határidő után beérkezett pályázatokat nem áll módunkban elfogadni.

A pályázó elfogadja, hogy a pályázat beérkezését követően a pályázat kiírója teljes körűen rendelkezhet a pályamű felhasználásával.

A pályázó kizárólag saját szellemi termékkel pályázhat, mellyel más, hasonló célú pályázaton még nem vett részt.

A szlogennek pártpolitikától mentesnek kell lennie, abban semmiféle utalás nem jelenhet meg.

Bővebb információ 

Szalai Zita
Kommunikációs Koordinátor
Nemzeti Ifjúsági Tanács
E­mail: info@ifjusagitanacs.hu