palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Korsóba zárt szerelem sörvers pályázat

Korsóba zárt szerelem pályázatAz Evokáció Produkciós Iroda és Kiadó „Korsóba zárt szerelem” – sörversek címmel vers pályázatot hirdet. A Szerzőket arra ösztönözik, hogy használják a magyar nyelvet választékosan, és írjanak ódákat, haiku-kat vagy akár egész szonetteket kedvenc italukról.

Beküldési határidő: 2014. május 30.

A pályaműveket a  www.palyazat@evokacio.hu  címre várjuk MS Word.doc formátumban. A fájl nevébe kérjük, írja bele nevét vagy írói álnevét.

Részvételi feltételek

Pályázók köre: A Pályázaton, csak 18 életévüket betöltött személyek vehetnek részt! Illetve, bárki, aki sörözés közben, nemcsak pénzt költ!

Terjedelem: maximum 1000 leütés (karakter, szóközökkel). Egy szerző maximum három pályaművel nevezhet.

Díjazás:

A pályaműveket elismert szakemberekből álló, független szakmai zsűri bírálja el.

A pályázat első három helyezettje pénzjutalomban részesül:

  • I. helyezett: Egy havi „korsó bérlet” kedvenc sörözőjében!;
  • II. helyezett: Két rekesz, a kedvenc söréből;
  • III. helyezett: Egy tálca dobozos sör;

A legjobb pályaművekből a Evokáció Produkciós Iroda és Kiadó verses kötetet jelentet meg. A megjelent kötetből egy példányt adunk minden olyan szerzőnek, akinek a művét a zsűri beválogatta.

Egyéb feltételek

Nevezési díj: 1500 Ft versenként.

A nevezési díjat a Evokáció Produkciós Iroda és Kiadó Kft. Raiffeisen Banknál vezetett 12011069-01430687-00100002 számú bankszámlájára kérjük átutalni a pályamű beküldésével egyidejűleg.

A nevezési díjat feladhatja postai sárga csekken is amelyet kérésre posta címére küldünk. Közlemény rovatba kérjük minden esetben írják be a szerző nevét és hogy „sörversek”!!

Jogi és szerzői jogi feltételek:

A pályázaton résztvevők a pályamű(vek) beküldésével, a nevezési díj befizetésével automatikusan elfogadják a kiírás feltételeit. A pályázó pályázata beküldésével feltétlenül és visszavonhatatlanul felhasználási jogot engedélyez a Evokáció Produkciós Iroda és Kiadó részére – kizárólagosan, teljes körűen, korlátozásmentesen és ingyenesen – az általa készített műre vonatkozó valamennyi, a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény III. fejezetében meghatározott vagyoni jog és az ott felsorolt összes felhasználási forma vonatkozásában.

A pályázó hozzájárul, hogy művét az Evokáció Produkciós Iroda és Kiadó egyszeri alkalommal könyv formájában megjelentesse!

Az Evokávió Produkciós Iroda és Kiadó a kötet megjelenését követően egy könyvbemutatót tart, amelyen szakképzett színművészek mutatnak be részleteket a legizgalmasabb írásokból.

A könyvbemutató időpontjáról és helyszínéről egy későbbi időpontban értesítjük a Tisztelt Alkotókat.