palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Szőlészet és borászat képzőművészeti és irodalmi pályázat

pak pályázatA Pilisi Alkotó Kaptár Egyesület SZŐLÉSZET ÉS BORÁSZAT  képzőművészeti és irodalmi szabad beadásos alkotói pályázatot hirdet a képzőművészetek valamennyi  ágában tevékenykedő művészek részére, valamint az irodalom művelői számára vers kategóriában.


Két verset fogadunk el pályázónként.

Beadható alkotónként 2 db. műtárgy műfaji és technikai korlátozás nélkül.  Az alkotásokat kiállításra kész állapotban kérjük, és olyan műveket várunk, amelyek kizárólag erre az alkalomra készültek 2010-ben.

A pályázatot szabad beadásos rendszerben, a beadott anyag zsűrizésével rendezzük meg. A legértékesebb műveket díjakkal jutalmazzuk. Az Egyesület elnöksége által felkért független szakmai zsűri által kiválogatott alkotásokat  2010 októberében mutatjuk be Pilisvörösváron a Művészetek Házában.

A pályázatra történő előzetes jelentkezés határideje 2010. szeptember 15.

Jelentkezni lehet írásban az Egyesület postacímén (2085 Pilisvörösvár, Hunyadi utca 70.), elektronikus levélben (galeria@czegledigizella.hu) vagy telefonon (26/ 330-802).

A pályázati díj (alkotásonként 3000.- forint, versenként 1500 .-forint) a mű beadásakor fizetendő.

A művek személyesen történő beadásának a határideje: 2010. szeptember 24. 25. 26. (péntek, szombat, vasárnap) 10-18 óra között.

Helye: Műhely Galéria, Pilisvörösvár, Hunyadi utca 70.  A zsűri döntéséről 2010. október 6-10. között adunk tájékoztatást, az el nem fogadott műveket 10-e után adjuk ki.

A zsűri által odaítélt díjakat a kiállítás ünnepélyes megnyitóján adjuk át. A kiállítást a helyi és a szakmai médiában, körökben népszerűsítjük, ezzel is segítve a kiállító művészek és alkotásaik közönségkapcsolatát.

A Pilisi Alkotó Kaptár Egyesület várja a művészek jelentkezését és jó egészséget, eredményes alkotó munkát kíván!

Forrás: http://www.pake.hu/