palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Szózuhatag 2013 Irodalmi pályázat

Rain, koreai művésznevén Bi (비, ejtsd: Pi), valódi nevén JUNG Ji-hoon énekes-táncos-koreográfus előadóművész, színész, harcművész, divat- és szexikon, producer életével, személyiségével vagy munkásságának bármely elemével (dalával, koreográfiájára, filmjeiben, koncept-fotóin, akár reklámjaiban megformált karakterével) kapcsolatban álló vagy azok által inspirált, azokat továbbgondoló alkotások készítése.

Mivel Rain hazánkban még nem túl ismert, ezért a pályázók ezen a felületen segítséget kaphatnak a róla való tájékozódáshoz: http://www.IncredibleRain.blogspot.hu

A pályázat kiírója:      CLOUD HUNGARY (Rain magyar kedvelőinek közössége)

                        

A művek feltöltésének határideje: 2013. június 23. 24:00 (A határidő után beérkezett műveket a zsűri nem veszi figyelembe.)

Eredményhirdetés:  2013.  július 13-án (a 비-Day: Incredible RAIN nap keretében)

A pályázók e-mailben kapnak értesítést és a Cloud Hungary webes felületein is tájékozódhatnak a pályázat eredményéről.

Pályázati díjak: A szponzorok által felajánlott tárgyjutalmak vagy utalványok, melyeket a július 13-i rendezvényen adnak át.

  •  1. helyezett – 100.000.- Ft értékben
  •  2. helyezett –   50.000.- Ft értékben
  •  3. helyezett –   25.000.- Ft értékben
  •  Közönségdíj – 25.000.- Ft értékben

Kiket várunk pályázóink közé?: Mindenkit, aki örömmel ismeri fel másban is a tehetséget, és hajlandó saját tehetségét rezonáltatni arra.

A beküldhető művek: Bármilyen lírai, drámai vagy epikai alkotás, beleértve a dalszövegeket vagy forgatókönyveket is, melynek terjedelme nem haladja meg a 20.000 karaktert (szóközökkel együtt).

Megkötések: Az alkotásokat magyar nyelven kell beküldeni. A pályaműveket alkotócsoportok is elkészíthetik, de a csoportok egy pályázónak számítanak.

Minden versenyműnek szoros kapcsolatban kell állnia a témabeli meghatározással.

A beküldött művek nem lehetnek Rain személyiségére, szakmai munkásságára, a köz- és jóízlésre sértő, etikailag kifogásolható tartalmúak. Kizáró ok a vulgáris vagy kizárólagosan az erőszakra, szexualitásra, pornográfiára koncentráló tartalom. A yaoi műfaja e pályázat keretében nem elfogadható.

Minden beküldött pályázati anyagnak egyedi alkotásnak, az alkotója tulajdonában álló szellemi terméknek kell lennie, valamint újnak, máshol még nem publikáltnak. Ezekről jogi nyilatkozatot is kérünk.

A kiírók fenntartják annak jogát, hogy amennyiben nem érkezik megfelelő számú vagy színvonalú pályamunka, akkor elálljanak a pályázattól.

A pályázati művek értékelése: A beküldött alkotásokat a szervezők által felkért szakmai zsűri fogja elbírálni, melynek tagja lesz a Cloud Hungary képviselője is.

A bírálat irányadó szempontjai: az írás érdekessége, eredetisége, kifejezőereje, valamint a megvalósítás minősége.

A pályázatok beadásának módja:

Pályázónként maximum egy alkotás küldhető be, szóközökkel együtt maximum 20.000 karakter terjedelemben (a lírai pályázatok több műből is állhatnak, de összességükben nem haladhatják meg az előírt terjedelmet). Az írásokat másfeles sortávolsággal, 12-es betűmérettel, Times vagy Times New Roman betűtípussal kérjük beküldeni.

Minden beküldött pályamunkának külön-külön tartalmaznia kell az alábbi dokumentációt:

1. Jelentkezési adatlap – 1. számú melléklet, letölthető innen:

https://docs.google.com/document/d/1OdQaPfhvZAyBoULc4on7TAVFpPPcZ19hnHGwT0vRSU0/edit?usp=sharing

 2. Jogi nyilatkozat – 2. számú melléklet, letölthető innen:

https://docs.google.com/file/d/0B0rxkIO1_wFISnBPWTFxTEN5UXc/edit?usp=sharing

3. Pályamunka

A pályázatokat a következő e-mail címre kérjük elküldeni: jjh.rainart@gmail.com , valamint a jogi nyilatkozatot aláírva postán is kérjük feladni erre a címre:

Cloud Hungary, 1061 Budapest, Király u. 24.

A pályázatra beküldött művek a Cloud Hungary internetes felületein a közönség számára elérhetőek lesznek, a közönségszavazatok gyűjtése ezeken a felületeken történik.

Blog: http://www.IncredibleRain.blogspot.hu

Facebook: http://www.facebook.com/IncredibleRain