palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Szupernagyi rajzpályázat

A Karitászt Támogató Alapítvány „2012 az aktív időskor és a nemzedékek közötti szolidaritás Európai Éve” alkalmából rajzpályázatot hirdet. A pályázat témája: „Szupernagyi” avagy milyen a kapcsolatod a nagymamáddal, nagypapáddal? Mit jelentenek számodra a nagyszüleid? Milyennek képzeled el az „ideális” nagyszülőt?

Kivitelezés: fekete-fehér vagy színes, bármilyen technikával (ceruza,filc, kréta, tempera, bármilyen festék) készült A/4-es méretű szabadkézi rajz.

Korcsoportok:

  • A: 6-9 éves korig.
  • B: 10-14 éves korig.

Pályázati feltételek: Egy pályázó több pályaművel is pályázhat, de maximum 3 db/fő.

A pályaműveket a korcsoport megjelölésével lezárt borítékban jelige és pontos elérhetőség megadásával (a mű hátoldalán kérjük feltüntetni: a gyermek olvasható nevét, születési évét, szülő e-mail címét) kérjük postai úton a lakóhely szerint illetékes Egyházmegyei Karitász Központnak elküldeni. /kapcsolat/egyhazmegyei-karitasz-kozpont

Beküldési határidő: 2013. január 31.

 Letölthető dokumentum

 szupernagyi_rajzpalyazat_felhivas.pdf

Díjazás:
A területi előminősítést követően a rajzokból korcsoportonként a 3-3 legjobb helyezést elért pályamű kerül országos zsűrizésre.
A nyerteseket a Karitászt Támogató Alapítvány és az EMMI jóvoltából ajándékcsomaggal díjazzuk.
A nyerteseket elektronikus levélben tájékoztatjuk a díjátadás pontos idejéről és helyéről.
A nem helyezett pályaművek beküldői között kisebb ajándékokat sorsolunk ki.

Adatkezelés:

A pályázati anyag beküldése a pályázati feltételek automatikus elfogadását jelenti. A pályázó lemond a pályamunkával kapcsolatos jogairól. Az alkotásokat a kiírók nem adják vissza. A kiírók kizárólag a versennyel kapcsolatban használják fel a birtokukba került személyes adatokat, tájékoztatási célokra.

Az eredményeket a szervezők az interneten közzéteszik. A közönség 2013. február 20-tól a Facebookon is szavazhat a legjobb alkotásra!

További információ:
Karitászt Támogató Alapítvány
06 1 2093111; 06 1 372 0910

Forrás: http://www.karitasz.hu