palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

TAKT mobil fotópályázat 2016

taktA Temerini Alkotóműhely és Képzőművészeti Tábor fotópályázatot hirdet az alábbi három témakörben: (1.) Selfie (Önarckép), (2.) Vajdasági Valóság és (3.) Vissza a természethez.

Pályázati feltételek

  • A pályázó életkora 15–25 év.
  • A pályázatra kizárólag mobil- vagy okostelefonnal készült fotókat várunk.
  • A pályázó legtöbb 9 (kategóriánként 3-3) képpel nevezhet be.

Egyéb tudnivalók

A képeket digitális formában, JPEG/JPG formátumban kérjük, a mobileszköz által automatikusan mentett (tehát nem átnevezett) névvel. Minimum 1024 pixel széles vagy magas és maximum 2200 pixel széles vagy magas fotókat fogadunk el.

Manipulált fotókat ne küldjenek!
Nem számit manipulációnak a kép megvágása, a kontraszt, az élesség, a fényesség állítása, színes felvételek fekete-fehérré alakítása. Manipulációnak tekintjük a: részletek retusálását, a digitális effektek, szűrők alkalmazását.

Díjazás

A fotókat háromtagú szakmai zsűri értékeli.
Minden kategóriában az első három helyezettet díjazzuk: első díj: 5.000,00 dinár, valamint ingyenes részvétel a TAKT nyári alkotótáborában, a második és harmadig helyezett díj ajándékcsomag.

A beküldés határideje: 2016. június 31.

A fotókat a TAKT villámpostájára (e-mail-címére) várjuk: takt.temerin@gmail.com
Kérjük, hogy a levélben a fotókhoz mellékelve feltétlenül tüntessék fel a pályázó nevét, születési dátumát, lakcímét, e-mail-elérhetőségét, valamint a választott kategória/kategóriák megnevezését és a képek címét.

Eredményhirdetés 2016. július 16-án a Magyar Szóban és a TAKT Art colony Facebook oldalán. A munkák legjavából Temerinben a TAKT kiállítótermében nyílik kiállítás.