palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Találkoztál már ősemberrel? rajzpályázat

A ttalalkoztal-mar-osemberrel_kepe terveidet várjuk rajzfilmünkbe! Ha Budapesten vagy a környékén élsz, és már elmúltál 6, de még nem vagy 12 éves, jelentkezz a rajzaiddal!

Figuraterveket és háttérterveket várunk az alábbiak szerint:

  1. Ősember (elölnézet, oldalnézet, féloldalas nézet)
  2. Család (apa, anya, kislány)
  3. Háttérterv (barlang, ebédlő, utca)

Mindhárom kategóriában tehát 3 db. rajzot kell beküldeni .jpg formátumban. A pályamunkákat 2016. október 15-ig várjuk a palyazat@green-pictures.com e-mail címre, jelige “Találkoztam egy ősemberrel”.

Minden kategóriában hirdetünk győzteseket, akiket értékes ajándékokkal jutalmazunk meg, továbbá meghívjuk őket animációs gyermek workshopunkra, ahol részt vesznek majd a film előkészítésében és elkészítésében is. Ha fantáziád arra ösztönöz, hogy egyedi karaktereket, világokat alkoss, és szeretnél részt venni egy animációs rövidfilm elkészítésében, megismerve annak fázisait, küld el nekünk rajzaidat!

Elbírálás az alábbiak szerint:

  1. A Green Pictures Facebook oldalán található megfelelő kategóriájú “Pályázatok” című mappába folyamatosan feltöltjük a beérkező pályázati rajzokat az alkotó nevével ellátva. Az oldalt kedvelők itt like-olhatják a nekik tetsző alkotásokat. A szerzett like-ok száma alapján pedig sorrendet állítunk fel minden kategóriában.
  2. Szakmai zsűrink pontozása alapján is felállítunk egy sorrendet.

Az eredményhirdetésen az együttes pontszámot vesszük figyelembe.

A pályázatra érkezett művek facebookra való kikerülésének ideje: 2016. október 16. reggel

EREDMÉNYHIRDETÉS: 2016. október 30.

Bővebben: Találkoztál már ősemberrel?