palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

UMG Program 2.0 – Pályázat zenészek, zenekarok részére

Utopia Studio pályázatAz Utopia Studio missziója, hogy fiatal tehetséges zenészgeneráció tagjait támogassa, és hozzásegítse őket a sikeres zenei karrier elindításához. Az Utopia Music Generation tehetségtámogató program (UMG Program) korábbi sikereire való tekintettel újból lehetőséget kínál a fiatal tehetségek részére. . A program célja, hogy minél szélesebb körben biztosítson szakmai és anyagi támogatást a fiatal zenekarok alkotói tevékenységéhez és pályakezdéséhez.

Az Utopia Music Generations Program hangfelvétel készítésre és lemezkiadásra meghirdetett pályázatának támogatás mértéke teljes lemezfelvétel esetén akár az 500.000 forint értéket is elérheti.

Igény szerint segítséget nyújtunk borító és arculat tervezéshez illetve zenei értékesítés és management szempontjából a sikeres pályakezdéshez. A programban mindazon zenekarok/együttesek részt vehetnek, akik úgy érzik, értékteremtő muzsikával szólnak a saját és a leendő generációkhoz.

Jelentkezés:

Kattints ide és töltsd ki a jelentkezési lapot, csatolj hozzá maximum 3 db felvételt (minőségtől függetlenül) MP3 formátumban, majd kattints a Küldés gombra!

A programmal kapcsolatban bővebb információ a +36 1 217 3768 telefonszámon kérhető!

Jelentkezési feltételek:

  1. A lehetőség minimum három (3) mű felvétele esetén vehető igénybe.
  2. A keverés és mastering Az Utopia Stúdió kizárólagos joga.
  3. Jelentkezni csak saját szerzeményekkel lehet.
  4. A támogatás kizárólag azokra a hangfelvételekre terjed ki, amelyek az Utopia Stúdióban készültek.
  5. A pályázónak Önrésszel kell rendelkeznie

Jelentkezési határidő: 2016. december 04.