palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Talentum Blogger pályázat

Talentum blogger pályázatNevezd a legjobb írásodat, hogy tiéd legyen a talentum! A pályázat kiírója az Északi Támpont Közhasznú Egyesület. Olyan bloggerek jelentkezését várjuk akik elsősorban társadalom, közélet, kultúra témakörben, magyar nyelven teszik közzé rendszeresen gondolataikat. Amennyiben más témával foglalkozol, de egyedülálló stílusod van úgy más szerzői művekkel is nevezhetsz.

Nevezhetsz írott anyaggal, képpel, rajzzal, videóval vagy ezek kombinációjával is.


Pályázat kiírója: Északi Támpont Közhasznú Egyesület

Nevezés: folyamatosan

Pályázók köre: Civil szervezetek és olyan a 16. életévüket betöltött magánszemélyek, akik magyar nyelven jelentetnek meg blogot (bármelyik ország területén).

A pályázaton való részvétel feltételei: A blogod minimum egy hónapos legyen és minimum öt bejegyzésnek kell benne lennie a tartalma pedig nem sértheti a hatályos magyar törvényeket. Nem tartalmazhat például pornográf, kirekesztő, uszító, Glossary Link kábítószer előállítására és fogyasztásra buzdító tartalmakat. Csak saját művekkel lehet nevezni. A pályázat beküldésével hozzájárulsz ahhoz, hogy a beküldött szerzői művet részben vagy egészben közzétegyük a funyiro.hu felületén.

A pályázatnak az alábbi információkat kell tartalmazni:

  • a pályázó személy vagy szervezet nevét vagy nicnevét,
  • a pályázó e-mail címét, (ha nem azonos azzal, ahonnan a pályázat érkezik)
  • a pályázó telefonszámát, (nem kötelező de érdemes megadni)
  • a blogod webcímét,
  • a nevezett cikked címét és webcímét.

A nevezéseket az funyiro@funyiro.hu címre várjuk!
Az e-mailnek a tárgya ez legyen: Blogger pályázat

Regisztráció: A beérkezett pályázatokat a Fűnyíró Független Ifjúsági Lapok szerkesztősége hetente zsűrizi. Amennyiben a beérkezett pályázatodat megfelelő színvonalúnak találja, akkor erről e-mailben értesítést küldünk részedre.

Közzététel: A színvonalas írásokat részben vagy egészben közzétesszük, belinkeljük a Fűnyíró Független Ifjúsági Lapok főoldalára. Gyakorlatilag innentől veszel részt a versenyben.

Talentum díj: A felületünkön közzétett alkotások közül minden hónapban szakmai zsűrink megválasztja a hónap bloggerét, aki egy a tehetség talentumát jelképező, római kori pénzérmét, egy referencialevelet és egy „Tudd, hogy mit csinálsz!” Fűnyíró DVD-ROM-ot vehet át az Északi Támpont Közhasznú Egyesülettől.

Azon szerzőkkel, akik több „talentumot” is elnyertek nyitottak vagyunk tartós együttműködés kialakítására.
Tartós együttműködésre kiválasztott blogokkal kapcsolatos együttműködésről bővebb információt találhatsz az alábbi linken: http://funyiro.hu/smoker-news/morzsolo/1139-blogger-palyazat