palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Táncfilm pályázat

A Kémhatás kreatív dokumentumfilm, amelyben a Szzzevassz! Tavassz! eseményeinek táncosai mellett szerepet vállalt Rudolf Péter is. A film társproducerei: Angelus Iván/Goliwood és Angelusz Iván/Katapult film.  A SZZZEVASSZ! TAVASSZ! tánc-akciók sora a MU színháztól a Lehel Piacon, az Andrássy úti ÁTKELŐn, a Ráday utcán – és még vagy harminc helyen – át egészen a Trafóig. „Aki táncol az utcán (téren, csarnokban, plazában, parkban…) az más. Az izgalmas. Az bátor. Az ügyes. Én is szívesen táncolnék, de…
A Flash Mob – ha jó- nem elválaszt, lenyom, hanem felszabadít és kedvet csinál.”

1. Készítsetek táncos performanszokat, küldjétek el az esemény alapadatait:

  • Kik?
  • Hol?
  • Mikor?
  • Mit csináltok?

Közzéteszik az akciót a honlapukon.

2. Az általatok vagy akár mások által szervezett események telefonokkal, fényképezőgépekkel rögzített felvételeit juttassátok el a stábnak!

  • maximum 3 perc (de lehet 10 másodperc is)
  • egy eseményről lehetőleg 2-3 nézet
  • csak a használhatónak ítélt, tömörítetlen fájlokat várjuk (óriásfájl küldők, ftp link,)

A legjobb anyagok felkerülnek a film weboldalára és bekerülhetnek a készülő filmbe.

Így lehetnek a film szereplői a köztéri és más nyilvános táncesemények alkotói, előadói, villámtáncok tanúi, nézői, aktív, alkotó résztvevői, az eseményeket saját eszközeikkel rögzítő és azokat a felhívások nyomán a stábnak elküldő szemtanúk.

Az összes hozzájáruló neve bekerül a film stáblistájába.

Az alkotók célja, hogy a film apropóján fókuszálják mindazon emberek energiáit, akik nem akarnak egy unalmas és buta világban élni, s ezért tenni is képesek.

Kapcsolat: kemhatas.film@gmail.com Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

További információ: tanc.org.hu