palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Te miben hiszel? – 14. ARC pályázat

arc14aGyorsul a világ. Lassul a forgás. Semmi sincs úgy, mint volt. Minden úgy van, ahogy azelőtt. Fontos a szeretet. Senkit nem érdekel. Helyzet van. Közöny van. Tehetség van. Mutyi van. Van Isten. Nincs ilyen. Van jövő. Csak múlt van. Jelen vagyunk. Sehol se vagyunk. Jőni fog. Ha jőni kell. A Lajos. A pénz számít. Csak az nem számít. Szárnyalás. Szarnyalás. A technológia segít. Az ugyan nem! A tudás hatalom. A Párt a hatalom. A hatalom nem árt. Anyád nem árt. Apám hitte. Ez a baj. Hiszek egy országban. Sok országban hiszek. Menni kell. Maradni kell. Ésszel. Erővel. Szent akarattal. Fent agyarakkal. Ámen. nemÁ’! Válaszold meg a kérdést: TE MIBEN HISZEL? Fogalmazd meg képben, miben van hited, mit tartasz értéknek vagy értéktelennek a világban?! Hass, alkoss, pályázz, és állítsd el a lélegzetünket! Pályaművedet óriásplakát formátumban készítsd el!

Az alkotói szabadság jegyében a felkínált főtémán kívül más ötlettel, témával is pályázhatsz!

ARC+

Tények mögött a lényeg

Témagazda: HVG

Idén 35 éves a HVG. Ez alkalomból a politika és gazdaság összefüggéseit tényszerűen feltáró HVG altémával csatlakozik az ARC pályázathoz. A „tények mögött a lényeg” mottóval olyan alkotásokat várunk, amelyek e szellemiséghez hűen, elfogulatlanul és lényegre törően világítanak rá a hazai vagy világgazdaságot befolyásoló tényezőkre. A pozitív elbírálásra számot tartó plakátok sajátja a címlaptömörség és a szellemes megfogalmazás, amely a HVG címlapokat is fémjelezi.

A legjobb 5 alkotást bemutatjuk a 14. ARC kiállításon.

A győztes nyereménye nettó 50.000 Ft. Mind az öt alkotó 1 éves HVG vagy DHVG előfizetést kap.

Óriásplakát formátumú terveket várunk!

Különdíj: A MagNet Magyar Közösségi Bank különdíját a zsűri annak a pályázónak ítéli oda, akinek plakátja a lehető legkreatívabban és konstruktívan hívja fel a figyelmet egy előremutató, pozitív társadalmi üzenetre.

Jogi és személyi feltételek:

 • Érvényesen pályázhat minden 18. életévét betöltött természetes személy, jogi személy vagy jogi személyiség nélküli bejegyzett szervezet (ez utóbbi kettő együttesen a továbbiakban: jogi személy).
 • A 18. életévét be nem töltött természetes személyek csak törvényes képviselőjük hozzájárulásával pályázhatnak. Pályázatuk akkor érvényes, ha az online regisztrációnál törvényes képviselőjük hozzájárult a pályázáshoz. Amennyiben a zsűri beválasztja az alkotó pályázatát a kiállításra, az csak abban az esetben állítható ki, ha a hiteles kézjeggyel ellátott törvényes képviselői nyilatkozatot a pályázó postai úton elküldi az ARC-nak.
 • Állampolgárság és lakóhely tekintetében a pályázat kiírója nem köt ki feltételt a pályázókkal szemben.
 • Pályázhatnak jogi személyek és jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaságok is.
 • Pályázni csoportosan is lehet.
 • A pályázat kiírójának tagjai, tisztségviselői, alkalmazottai, illetve a felsoroltak közeli hozzátartozói nem pályázhatnak.

Pályamunkák beadásának feltételei:

A pályázó kizárólag saját eredeti szerzői alkotásával pályázhat. E feltétel megsértése esetén a pályázat érvénytelenné válik, és a pályázó díjat nem kaphat, vagy ha ez a díjátadást követően válik ismertté, akkor a pályázó köteles a díjat visszaszolgáltatni.

A pályázó a pályamunka benyújtásával felelősséget vállal azért, hogy a pályamunka a saját szerzői műve, továbbá felelősséget vállal azért, hogy az általa benyújtott pályamunka nem sérti más szerzői, felhasználói illetve személyiségi jogát, a pályamunka közzététele semmilyen jogszabályt nem sért.

Egy pályázó több pályamunkával is nevezhet.

Az érvényes pályázat feltétele a www.arcmagazin.hu weboldalon való pályázói regisztráció, a pályázati anyag megfelelő formátumban való feltöltése, és a pályázati feltételek elfogadása.

A pályázat kiírója különbséget tesz létező termék fiktív reklámja és létező termék bújtatott reklámja között. Amennyiben a pályamunka bújtatott reklámnak minősül és a zsűri beválasztja a kiállítandó alkotások közé, a plakát tényleges kiállításának feltételeiről a pályázónak, az érintett márka jogtulajdonosának és a pályázat kiírójának tárgyalás keretében meg kell egyeznie.

A pályázat benyújtásának módja:

A pályamunka benyújtása elektronikusan, a www.arcmagazin.hu weboldalon történik.

A pályázónak mindenekelőtt regisztrálnia kell a fent említett weboldalon és elfogadnia a pályázati feltételeket.

Az adatlap kitöltését követően a pályázónak fel kell töltenie a pályamunkát a következő pontban felsorolt technikai feltételeknek megfelelően.

Amennyiben a pályázó szükségét érzi a pályamunkához készíthet egy leírást (rtf vagy doc formátumban).

Határidő után beérkezett pályamunkákat nem áll módunkban elfogadni.

Kérjük a pályázókat, hogy a regisztrációnál megadott e-mail címüket a pályázati időszakban és azt követően a kiállítás megnyitójáig folyamatosan figyeljék!

A zsűrizést követően értesítjük pályázóinkat arról, hogy bekerült-e pályamunkájuk a kiállítandó alkotások közé. Amennyiben igen, a pályázónak fel kell töltenie a pályamunka nagyfelbontású anyagát.

Technikai feltételek

A zsűri által a kiállításra beválasztott pályaműveket óriásplakát (504 x 238 cm) formátumban állítjuk ki.

A pályamunkákat az alábbi technikai paramétereknek megfelelően kell leadni.

A pályamunkát az elbíráláshoz JPG file, RGB, 1429 pixel x 675 pixel (= 504 mm x 238 mm, 72 dpi) formátumban kell feltölteni.

Az óriásplakátként való kiállítás érdekében rendelkezésre kell állnia a pályamű számítógépes állományának 504 mm x 238 mm méretben, TIF vagy Illustrator EPS formátumban, 300 DPI, CMYK.

Az egyedi megvalósítást igénylő pályamunkákkal kapcsolatban a kiíróval kell a pályázat benyújtását megelőzően konzultálni.

Részvételi díj

Természetes személyek részére nincs nevezési díj. Jogi személyek esetében a nevezési díj pályaművenként 130.000 Ft + áfa. (165.100.-Ft). A nevezési díjat csak abban az esetben kell a cégnek befizetnie, ha a zsűri a pályamunkát beválogatta és az alkotás bekerül a Kiállítás anyagába.

Határidő

A pályázatok leadási határideje: 2014. július 15. éjfél

A határidő után beérkezett pályamunkákat nem áll módunkban elfogadni.

arc14b

ÉRTÉKELÉS, DÍJAZÁS

Értékelés – Zsűrizés

A pályamunkákat szakmai zsűri bírálja el, amelynek tagjai az érintett szakmák, diszciplínák képviselői (pl.: reklám, művészet, társadalomtudományok, kritika, civil szféra). A különdíj elbírálásakor a zsűri kiegészül a különdíj felajánlójának delegáltjaival.

A zsűritagok névsorát az ARC honlapján tesszük közé, július folyamán.

A pályázat kiírói felhatalmazzák a zsűrit, hogy a saját maguk által megállapított szempontrendszer alapján tetszésük szerint válasszanak be vagy hagyjanak ki pályamunkákat a kiállítandó művek közül, valamint tetszésük szerint ítéljék oda a meghirdetett díjakat.

Díjak

A zsűri az 1., 2., 3., a Borz díj, valamint a különdíj nyertesét a főtémára, valamint szabadon választott témára beérkezett plakátok közül választja ki.

Közönségdíj: A közönség az ARC Facebook oldalán szavazhatja meg kedvencét a kiállítás ideje alatt!

1. díj – Fődíj

 • A legújabb Dell Ultrasharp UZ2215HZ multimédiás monitor
 • Nettó 100.000 Ft nyereményösszeg a MagNet Banknál megnyitott lakossági- vagy vállalati fizetési számlán. A számlához MasterCard PayPass bankkártya tartozik, melynek havi díját a bank 12 hónapon keresztül elengedi. A nyereményösszeg szabadon felhasználható. A számlanyitásra 2014.12.31-ig, a bank bármely bankfiókjában lehetőség nyílik.
 • WACOM Intuos Pen&Touch M a Wacom jóvoltából
 • Könyvcsomag és HVG Klubkártya a HVG Kiadó Zrt. felajánlásával
 • 1 db hetijegy a 2015-ös Sziget Fesztiválra a Sziget felajánlásával
 • 35.000 Ft értékű borválogatás a Bortársaság felajánlásával
 • Termékcsomag a Pannonhalmi Főapátság Vis Vitalis Ásványvizének jóvoltából
 • Könyvcsomag a Vince Kiadó felajánlásával
 • Bernuda Babzsákfotel http://blup.hu/shop/index.php?kategid=52 a Blup! felajánlásával
 • 1 db éves Kreatív magazin előfizetés
 • Egyéves jógabérlet a Mandala Jógastúdiók felajánlásával
 • ARC molinó újrahasznosításával készült MEDENCE RE+CONCEPT táska, valamint részvételi kupon a RE+CONCEPT Design Bag workshopra a Medence Csoport felajánlásával.
 • Póló az Einfach Berlin jóvoltából

2. díj

 • Dell Venue 7 tablet
 • Nettó 50.000 Ft nyereményösszeg a MagNet Banknál megnyitott lakossági- vagy vállalati fizetési számlán. A számlához MasterCard PayPass bankkártya tartozik, melynek havi díját a bank 12 hónapon keresztül elengedi. A nyereményösszeg szabadon felhasználható. A számlanyitásra 2014.12.31-ig, a bank bármely bankfiókjában lehetőség nyílik.
 • Könyvcsomag és HVG Klubkártya a HVG Kiadó Zrt. felajánlásával
 • 1 db hetijegy a 2015-ös Sziget Fesztiválra a Sziget felajánlásával
 • 25.000 Ft értékű borválogatás a Bortársaság felajánlásával
 • Termékcsomag a Pannonhalmi Főapátság Vis Vitalis Ásványvizének jóvoltából
 • Könyvcsomag a Vince Kiadó felajánlásával
 • 1 db éves Kreatív magazin előfizetés
 • 6 hónapos jógabérlet a Mandala Jógastúdiók felajánlásával
 • ARC molinó újrahasznosításával készült MEDENCE RE+CONCEPT táska, valamint részvételi kupon a RE+CONCEPT Design Bag workshopra a Medence Csoport felajánlásával.
 • Póló az Einfach Berlin jóvoltából

3. díj

 • Nettó 30.000 Ft nyereményösszeg a MagNet Banknál megnyitott lakossági- vagy vállalati fizetési számlán. A számlához MasterCard PayPass bankkártya tartozik, melynek havi díját a bank 12 hónapon keresztül elengedi. A nyereményösszeg szabadon felhasználható. A számlanyitásra 2014.12.31-ig, a bank bármely bankfiókjában lehetőség nyílik.
 • WACOM Intuos Pen&Touch S az Oázis Computer jóvoltából
 • Könyvcsomag és HVG Klubkártya a HVG Kiadó Zrt. felajánlásával
 • 1 db hetijegy a 2015-ös Sziget Fesztiválra a Sziget felajánlásával
 • 20.000 Ft értékű borválogatás a Bortársaság felajánlásával
 • Termékcsomag a Pannonhalmi Főapátság Vis Vitalis Ásványvizének jóvoltából
 • Könyvcsomag a Vince Kiadó felajánlásával
 • 1 db éves Kreatív magazin előfizetés
 • 3 hónapos jógabérlet a Mandala Jógastúdiók felajánlásával
 • ARC molinó újrahasznosításával készült MEDENCE RE+CONCEPT táska, valamint részvételi kupon a RE+CONCEPT Design Bag workshopra a Medence Csoport felajánlásával.
 • Póló az Einfach Berlin jóvoltából

HVG ARC+ téma díja

1. díj

 • Nettó 50.000 Ft, valamint egy 1 éves HVG vagy DHVG előfizetés.
 • A további négy kiválasztott alkotás díja
 • 1 éves HVG vagy DHVG előfizetés.
 • A MagNet Magyar Közösségi Bank „konstruktívan és legkreatívabban megfogalmazott előremutató, pozitív társadalmi üzenet” különdíja
 • Nettó 100.000 Ft nyereményösszeg a MagNet Banknál megnyitott lakossági- vagy vállalati fizetési számlán. A számlához MasterCard PayPass bankkártya tartozik, melynek havi díját a bank 12 hónapon keresztül elengedi. A nyereményösszeg szabadon felhasználható. A számlanyitásra 2014.12.31-ig, a bank bármely bankfiókjában lehetőség nyílik.

Borz díj

 • A Borz díjat a zsűri immár ötödik alkalommal annak a pályázónak ítéli oda, aki a berögzült sémákból kilépve a legkedélyborzolóbb, legpimaszabb pályaművet küldte be.
 • Nettó 30.000 Ft nyereményösszeg a MagNet Banknál megnyitott lakossági- vagy vállalati fizetési számlán. A számlához MasterCard PayPass bankkártya tartozik, melynek havi díját a bank 12 hónapon keresztül elengedi. A nyereményösszeg szabadon felhasználható. A számlanyitásra 2014.12.31-ig, a bank bármely bankfiókjában lehetőség nyílik.
 • WACOM Intuos Pen&Touch S a Wacom jóvoltából
 • Könyvcsomag és HVG Klubkártya a HVG Kiadó Zrt. felajánlásával
 • 1 db hetijegy a 2015-ös Sziget Fesztiválra a Sziget felajánlásával
 • Termékcsomag a Pannonhalmi Főapátság Vis Vitalis Ásványvizének jóvoltából
 • Könyvcsomag a Vince Kiadó felajánlásával
 • 1 db éves Kreatív magazin előfizetés
 • 10.000 Ft-os vásárlási utalvány a BÁZISSTORE felajánlásával
 • 3 hónapos jógabérlet a Mandala Jógastúdiók felajánlásával
 • ARC molinó újrahasznosításával készült MEDENCE RE+CONCEPT táska, valamint részvételi kupon a RE+CONCEPT Design Bag workshopra a Medence Csoport felajánlásával.
 • Póló az Einfach Berlin jóvoltából

Közönségdíj

 • A közönség az ARC Facebook oldalán szavazhatja meg kedvencét a kiállítás ideje alatt!
 • A legújabb Dell Inspiron 15 3000 szériás laptop egyike
 • Nettó 30.000 Ft nyereményösszeg a MagNet Banknál megnyitott lakossági- vagy vállalati fizetési számlán. A számlához MasterCard PayPass bankkártya tartozik, melynek havi díját a bank 12 hónapon keresztül elengedi. A nyereményösszeg szabadon felhasználható. A számlanyitásra 2014.12.31-ig, a bank bármely bankfiókjában lehetőség nyílik.
 • Könyvcsomag és HVG Klubkártya a HVG Kiadó Zrt. felajánlásával
 • 1 db hetijegy a 2015-ös Sziget Fesztiválra a Sziget felajánlásával
 • Termékcsomag a Pannonhalmi Főapátság Vis Vitalis Ásványvizének jóvoltából
 • Könyvcsomag a Vince Kiadó felajánlásával
 • 1 db éves Kreatív magazin előfizetés
 • 10.000 Ft-os vásárlási utalvány a BÁZISSTORE felajánlásával
 • 3 hónapos jógabérlet a Mandala Jógastúdiók felajánlásával
 • ARC molinó újrahasznosításával készült MEDENCE RE+CONCEPT táska, valamint részvételi kupon a RE+CONCEPT Design Bag workshopra a Medence Csoport felajánlásával.
 • Póló az Einfach Berlin jóvoltából

További információ: e-mailen a palyazz@arcmagazin.hu email címen vagy telefonon a +36-30-510-8860-as telefonszámon kérhető.

http://www.facebook.com/ArcMagazin

Letölthető fájlok
14_ARC_pályázati_kiírás.pdf

LINK: www.arcmagazin.hu

Noivalto-Fesztival_2023