palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

TEDxYouth@Budapest 2013

Láthatatlan történetek – Láthatóvá tesszük őket! A te történeted bátorságról, kitartásról, az akadályok leküzdéséről, egy új ötletről, egy új termék megszületéséről vagy a sikeredről szól? Meséld el a történeted! Jelentkezz előadónak a TEDxYouth@Budapest 2013 konferenciára, ahol közösen kitaláljuk a jövőt!

A jelentkezés menete

Amennyiben nem vagy még 30 éves, akkor legkésőbb 2013. június 30-ig küldd el az ötletedet, újításodat, projektedet, gondolataidat bemutató dokumentumot vagy prezentációt az info@tedxy.hu címünkre, vagy töltsd fel rövid bemutatkozó videofilmedet a YouTube-ra, és küldd el a linkjét!
Az összefoglalót úgy alkosd meg, hogy megtudhassuk, ki vagy, milyen ötleted/projekted van, és azt, miért lehet érdekes az előadásod a közönség számára.

Az előadói jelentkezés lezárása: 2013.június 30.
A pályázatok elbírálása folyamatos, legkésőbb 2013. július 15-ig mindenkit értesítünk.

Jelentkezz mielőbb, hogy biztos helyed legyen a programban.
A további részletekért olvasd el figyelmesen a jelentkezési útmutatót!

A konferencia
TEDxYouth@Budapest 2013 – Kitaláljuk a jövőt!

„Olyannak látjuk és láttatjuk magunkat, amilyen történeteket mesélünk magunkról.”
Lebhardt Olivér TEDxYouth@Budapest 2012

Program:
Idén láthatóvá tesszük a láthatatlan történeteket. Arra vagyunk kíváncsiak, hogyan változtatta meg egy-egy fiatal a saját történetét – körülményei, adottságai, a felmerülő korlátok és határok ellenére –és arra, hogy változtatta meg a saját történetük őket magukat és a körülöttük lévő világot.
Ezek a történetek a bátorságról, a szenvedélyről, az akadályokról, a megszerzett tapasztalat átadásáról szólnak.
Mert hisszük és bízunk benne, hogy egyetlen történet is képes új nézőpontot és új értéket teremteni.
Hívószavak: Bátorság. Szenvedély.  Akadályok. Tudásátadás.

Időpont: 2013. november 23. (szombat), egész nap

  • Jellege: Egész napos konferencia kb. 60 perces szekciókkal, amelyekben 5-15 perces előadások kapnak helyet, 40-50 perces szünetekkel.
  • Előadók: Fiatal tehetségek, akik különböző versenyeken, pályázatokon, tanulmányaik során, szakmájukban vagy hobbijukban újító elképzeléseikkel kitűnnek társaik közül, kimagasló eredményeket értek el az élet bármely területén.
  • Célunk: Felfedezni és bemutatni egy fiatal, erős alkotó szellemi közösséget és integrálni a fiatalokat egy inspiráló, hazai gondolkodó közösségbe, amelyben lehetőséget kapnak további fejlődésre, kutatásra, alkotásra.

Letölthető dokumentumok

Jelentkezési útmutató

Jelentkezési adatlap

Forrás: http://www.tedxyouthatbudapest.com