palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

TEDxYouth@Budapest 2014 pályázat

tedxyouth pályázatÚjra lehet jelentkezni a TEDxYouth következő éves eseményére! Legyél előadó, mondd el történeted! Jelentkezés: 2014. szeptember 10.

Tökéletes káosz. Öleld magadhoz, csodáld, építsd! Van olyan jó történeted, elméleted, ötleted, ami másokat is inspirálhat? Jelentkezz előadónak a TEDxYouth@Budapest 2014 konferenciára, ahol idén számtalan új nézőpontból igyekszünk újrarendezni a káoszt.

Történetek, amelyek megtanítanak értékelni a jelent. Ötletek, amelyek előnyt kovácsolnak a kiszámíthatatlanságból. Tervek, amelyek megbirkóznak a bizonytalansággal. Emberek, akik elengedik a kontrollt.

 A jelentkezés menete

Küldd el az ötletedet, újításodat, projektedet, gondolataidat bemutató dokumentumot vagy prezentációt az info@tedxy.hu címünkre, vagy töltsd fel rövid bemutatkozó videofilmedet a YouTube-ra, és küldd el a linkjét!
Az összefoglalót úgy alkosd meg, hogy a lehető legtöbbet megtudhassunk rólad, az ötletedről/projektedről, valamint arról, hogy miért lehet érdekes az előadásod a közönség számára.

Az előadói jelentkezés lezárása: 2014. szeptember 10.
A pályázatok elbírálása folyamatos, legkésőbb 2014. október elejéig mindenkit értesítenek.

Letölthető dokumentumok

palyazati kiiras

TEDxYouth_Budapest_jelentkezesi_adatlap_2014

A konferencia
TEDxYouth@Budapest 2014 – Tökéletes káosz

Program:
Vajon születhet-e kreativitás a rendetlenségből? Mi történik, ha elfelejtjük a korlátokat, ha elfogadjuk, hogy semmi sem biztos, ha meglátjuk a lehetőséget az ismeretlenben? Ha elengedjük a jövővel kapcsolatos aggodalmakat, és a biztonságra törekvés helyett végre elkezdünk szabadon játszani? Ha nem ijedünk meg az összeomlástól, hanem újult erővel építünk új, stabil alapokat?
A TEDxYouth@Budapest konferencián idén felfedezzük a káoszt, megbarátkozunk a bizonytalannal, újraértelmezzük a rendet.

Hívószavak: Merészség. Szenvedély. Egyéniség. Fókusz.

Időpont: 2014. november 22. (szombat), egész nap
Jellege: Egész napos konferencia kb. 60 perces szekciókkal, amelyekben 5-15 perces előadások kapnak helyet, 40-50 perces szünetekkel.
Előadók: 30 év alatti tehetségek, akik különböző versenyeken, pályázatokon, tanulmányaik során, szakmájukban vagy hobbijukban újító elképzeléseikkel kitűnnek társaik közül, kimagasló eredményeket értek el az élet bármely területén.
Célunk: Felfedezni és bemutatni egy fiatal, erős alkotó szellemi közösséget és integrálni a fiatalokat egy inspiráló, hazai gondolkodó közösségbe, amelyben lehetőséget kapnak további fejlődésre, kutatásra, alkotásra.

LINK: TEDxYouth@Budapest 2014